Beeld Tekst
Veghel, 17 november 2021

Jumbo opent veertiende winkel in Lauwe

Jumbo breidt uit in West-Vlaanderen en opende vandaag om 9.00 uur de deuren van haar tweede winkel in West-Vlaanderen en de veertiende winkel in België. De Jumbo winkel is gevestigd in de Lauwbergstraat 29-37 in Lauwe. Klanten uit Lauwe en omstreken kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in West-Vlaanderen
De winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1590 vierkante meter en stelt zo’n 50 mensen uit de regio te werk. “Ik ben ontzettend blij dat ik de deuren van onze supermarkt in Lauwe opnieuw kan openen met ons fantastische team,” vertelt franchisenemer Sebastien Sintobin, de eerste franchisenemer die, samen met zijn vrouw Céline Huysentruyt, namens Jumbo een winkel opent in België. “De én én én formule van Jumbo past helemaal bij ons. Ik ben dan ook verheugd dat ik onze klanten opnieuw kan verwelkomen en ze kan verwennen met de beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Bovendien stemt het me erg gelukkig dat ik dit kan doen met ons enthousiaste team die ook een vaste waarde zijn voor de winkelbeleving van onze klanten.”

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Bovendien geldt er een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra diensten draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Lauwe voor meer dan 100% tevreden klanten,” vertelt Sebastien.

De nieuwe Lauwense Jumbo biedt een brede waaier aan pizza’s, Vlaamse klassiekers en andere maaltijden uit de eigen vers keukens, zoals kip aan ’t spit. Met de feestperiode in het verschiet, voorziet Jumbo bovendien ook de nodige feestproducten in zowel verse als droge voeding. “We beginnen stilaan af te tellen naar de feestdagen. We kunnen dan ook niet wachten om aan onze klanten in Lauwe onze lekkere en feestelijke producten aan te bieden; van heerlijke hapjes tot een heuse collectie aan kerstwijnen en -bieren,” voegt Sebastien er aan toe.

Belgische fanclub blijft uitbreiden
“Ik ben ontzettend trots dat we vandaag, samen met Sebastien en zijn vrouw Céline, inmiddels onze tweede winkel in West-Vlaanderen en de veertiende winkel in België hebben geopend. Nu kunnen nog meer West-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule genieten,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Lauwe en het fantastische team dat daar opnieuw klaarstaat, breiden we onze fanclub verder uit.”

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo winkel in Lauwe wordt geopend door franchisenemer Sebastien Sintobin en zijn vrouw Céline Huysentruyt

Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door het uitgebreide gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 3: Bij de verskeukens kunnen klanten terecht voor onder meer verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s.

Fotobijschrift 4: Boodschappen doen bij Jumbo Lauwe wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.

Fotobijschrift 5: Klanten hebben bij Jumbo Lauwe keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten