Beeld Tekst
Veghel, 7 mei 2020

Jumbo opent twee nieuwe Jumbo City’s in Randstad

Jumbo Supermarkten opent de eerste twee Marqt locaties – onderdeel van de deal met de biologische groothandel Udea – als Jumbo City. Het betreft de filialen aan de Wolvenstraat in Amsterdam en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Halverwege juni worden de Marqt vestigingen gesloten en, na een grondige verbouwing, in juli geopend onder de Jumbo vlag.

Eind vorig jaar maakte Jumbo bekend overeenstemming bereikt te hebben met Udea om in 2020 een zestal winkels in de Randstad over te nemen. Daar zijn deze twee locaties onderdeel van. De partijen zijn met de betrokken stakeholders nog in voorbereiding voor de overige locaties.

Medewerkers

De medewerkers van de twee Marqt-vestigingen gaan over naar Jumbo. Daarnaast wordt het team aangevuld met nieuwe collega’s. De werving voor nieuwe medewerkers voor de Jumbo City winkels gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Jumbo City

Het gemakswinkelconcept Jumbo City combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van La Place. De klant kan in deze binnenstedelijke winkels kiezen uit vers bereide producten uit de eigen verskeuken en een assortiment voor dagelijkse boodschappen, waaronder ook La Place producten. Jumbo heeft op dit moment twee van deze binnenstedelijke gemakswinkels in Amsterdam. Daarnaast zijn er Jumbo City winkels in ’s-Hertogenbosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht. Jumbo verwacht de komende jaren nog een fors aantal Jumbo City winkels te openen.