Veghel, 25 augustus 2015

Jumbo opent honderdste Pick Up Point

Vandaag openden CFO Ton van Veen en onderneemster Monique Ravenstijn in Zwaagdijk-Oost het honderdste Pick Up Point van Jumbo. Daarmee behoort het supermarktbedrijf tot de snelste online groeiers in de foodretail.

Van Veen: “De klant wil anno nu zelf bepalen waar, wanneer en hoe hij of zij boodschappen doet. Juist daarom focussen we ons op een omnichannel strategie met zowel supermarkten en foodmarkten als een webwinkel en diverse apps.” Naast de opening van nog meer Pick Up Points in de tweede helft van 2015, zal Jumbo binnen afzienbare tijd ook met thuisbezorging starten.

Jumbo ging amper tien maanden geleden live met een webwinkel, Jumbo.com. Kort daarna volgden een app voor smartphones en een app voor tablets. De keten biedt naast Pick Up Points in en bij winkels, ook verschillende solo Pick Up Points in Tilburg, Utrecht, Best, Schiedam, Waalwijk en Oostzaan.

Fotobijschrift: Vandaag openden CFO Ton van Veen (links) en onderneemster Monique Ravenstijn (rechts) in Zwaagdijk-Oost het 100ste Pick Up Point van Jumbo.