Veghel, 10 september 2021

Jumbo opent eerste Jumbo City in België

Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. Op woensdag 15 december opent de supermarktketen haar eerste stadse winkel van het land aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen. Bij Jumbo City draait alles om de wensen van de klant in de binnenstad.

Behoeften van klant in de stad
Met Jumbo City speelt de supermarktketen in op de verschillende behoeften van klanten en bezoekers in de stad. Zij kunnen er terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook voor verse maaltijden en lekkere en gezonde producten voor onderweg. Voor klanten die snel iets willen halen heeft Jumbo City Antwerpen onder meer lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij en een assortiment gesneden fruit, sappen en smoothies. Klanten rekenen snel af bij onder meer de self checkoutkassa’s.

Hartje Antwerpen
“Het nieuwbouwpand aan de Teniersplaats ligt in hartje Antwerpen. De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor openbaar vervoer reizigers en de fiets- en looproute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten”, vertelt Peter Isaac, managing director Jumbo België. “Het is daarmee de perfecte locatie voor onze eerste binnenstedelijke winkel, waarmee we ook van de klanten in de stad fans willen maken van Jumbo. Ik kan niet wachten tot we deze eerste Jumbo City van België openen en we hen kunnen laten zien wat we te bieden hebben.”

Enthousiaste medewerkers in heel Vlaanderen
Om goed in te spelen op de wensen van de klant, is Jumbo op zoek naar zo’n 75 enthousiaste winkelmedewerkers voor verschillende boeiende jobs bij Jumbo City Antwerpen. Ook voor haar andere winkels, zowel toekomstige als reeds geopende, zijn er legio vacatures beschikbaar in heel Vlaanderen. Geïnteresseerden die deel uit willen maken van een familiebedrijf met ambitieuze plannen in België en willen werken aan hun carrière, kunnen solliciteren via jobs.jumbo.com.