Beeld Tekst
Veghel, 11 april 2018

Jumbo opent deuren van twee Jumbo City winkels in Amsterdam

Op woensdag 18 april om 11.00 uur opent Jumbo de deuren van haar nieuwe binnenstedelijke gemakswinkel, aan de Ferdinand Bolstraat 89-91 in Amsterdam. Drie weken later, op woensdag 9 mei om 11.00 uur, opent de tweede Jumbo City van Amsterdam aan de Eerste Constantijn Huygensstraat 49. Inwoners en bezoekers van de hoofdstad kunnen vanaf dan in de winkels terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de La Place bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de scherpe prijzen die de klant van Jumbo gewend is.

Ferdinand Bolstraat
Jumbo City Ferdinand Bolstraat biedt de klant ruim 400 vierkante meter aan winkelgemak. Klanten kunnen hier terecht voor de dagelijkse boodschappen en voor lekkere ontbijt- en lunchproducten, zoals verse sappen, yoghurt van de tap, vers belegde broodjes en worstenbroodjes van La Place. Het brood wordt in de eigen La Place bakkerij in de winkel bereid. Ook vinden klanten in deze winkel de versgemalen La Place koffie om direct mee te nemen. Tevens worden er verschillende ter plekke bereide maaltijden aangeboden, waaronder salades en sushi.

Eerste Constantijn Huygensstraat
Bij Jumbo City Eerste Constantijn Huygensstraat vinden klanten een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook vers brood uit de eigen La Place bakkerij. Daarnaast heeft de winkel een groot aanbod aan ter plekke bereide avondmaaltijden, zoals pizza, sushi, Italiaanse maaltijden, vegetarische maaltijden en diverse maaltijdcomponenten.

Binnenstedelijke wensen
“We zijn verheugd met deze twee nieuwe Jumbo City’s in Amsterdam”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo. “Na de gemakswinkels in Groningen, Eindhoven en Den Bosch zijn dit de vierde en vijfde Jumbo City van het land. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook hier kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om hier snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar bijvoorbeeld ook om versbereide sushi of een maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. We zijn steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft en maken lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Ruime openingstijden
Aansluitend op de wensen van klanten in de stad hanteert Jumbo City Amsterdam ruime openingstijden. De winkels aan de Ferdinand Bolstraat en Eerste Constantijn Huygenstraat zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur.

Nieuwe medewerkers
De twee Jumbo City’s in Amsterdam zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers. De wervingscampagne is inmiddels gestart. Meer informatie hierover is te vinden op jumbowerkt.nl/city.