Beeld Tekst
Veghel, 24 oktober 2018

Jumbo opent deuren van 600ste winkel in Vught

Jumbo heeft vandaag aan Moleneindplein 109 in Vught alweer de 600ste supermarkt geopend op een voormalige EMTÉ locatie. Een bijzondere mijlpaal die Frits van Eerd, CEO van Jumbo, samen met de Jumbo medewerkers met één druk op de knop feestelijk heeft ingeluid. Inwoners van Vught en omstreken maakten kennis met een volledig vernieuwde winkel met een zeer ruim en gevarieerd assortiment. Zo hebben zij volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide extra’s en kunnen klanten genieten van heerlijke verse pizza’s die thuis kunnen worden afgebakken.

Walter van Vroenhoven, filiaalmanager van de nieuwe Jumbo in Vught, is blij dat hij vanaf vandaag met zijn team van start kan. “We hebben in de afgelopen periode hard gewerkt aan de nieuwe winkel en zijn er trots op dat wij de 600ste Jumbo winkel mogen openen op een voormalige EMTÉ locatie. Onze winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan en telt nu bijna 1.300 vierkante meter winkelplezier. Het is erg fijn om te zien dat de inwoners van Vught ons enthousiasme delen en op de eerste dag meteen massaal een kijkje kwamen nemen. We gaan vanaf vandaag met het hele team aan de slag om klanten nog verder te helpen, te verrassen en te inspireren op het gebied van foodbeleving.”

Fotobijschrift: Vandaag is de 600ste Jumbo winkel feestelijk geopend met één druk op de knop aan het Moleneindplein 109 in Vught.