Beeld Tekst
Veghel, 3 april 2017

Jumbo opent deuren distributiecentra en hoofdkantoor tijdens Jumbo Familiedag in Veghel

  • Gezellige dag voor Jumbo collega’s en families in de distributiecentra in Veghel
  • Jumbo geeft ook kijkje achter de schermen van het vernieuwde hoofdkantoor
  • Leerzame rondleiding langs alle afdelingen en leuke activiteiten voor jong en oud

Op de foto met de Juuuuuuuuuuumbo vrachtwagen, een keertje racen zoals Max Verstappen, eierkoeken versieren of kassaatje spelen: het kon allemaal gisteren tijdens de Jumbo Familiedag in Veghel. Jaarlijks opent één van de distributiecentra van de supermarktketen de deuren voor alle collega’s en hun families. Dit keer was het de beurt aan Veghel, waar ook het vernieuwde hoofdkantoor van Jumbo gevestigd is. Een mooie gelegenheid voor jong en oud om te zien hoe het er achter de schermen bij Jumbo aan toe gaat. Jumbo verwelkomde dan ook meer dan 3.000 bezoekers in Veghel.

Buiten bij de distributiecentra aan De Amert staan de bekende gele vrachtwagens te blinken in de lentezon. Onder hen een aantal mooie klassiekers uit het verleden. Binnen leiden trotse Jumbo medewerkers hun families rond en geven uitleg over de werkzaamheden van de verschillende afdelingen. Kinderen spelen op een klimtoren, versieren eierkoeken en vermaken zich in de zweefmolen en racesimulator. Ook op het hoofdkantoor laten medewerkers trots hun werkplek zien. Er zijn producttesten aan de gang en er zijn informatieve speurtochten voor kinderen over de oorsprong van producten. Ook kunnen kinderen ervaren hoe het is om producten te scannen aan de kassa.

Bevlogen familiebedrijf
Colette Cloosterman-van Eerd, Directeur Formule en Innovatie en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, heeft ook haar gezin meegenomen naar de Jumbo Familiedag. Ze vertelt enthousiast: “Het is zo leuk om te kunnen laten zien wat werken in dit familiebedrijf inhoudt. Ik geniet van de bevlogenheid waarmee medewerkers hun families vertellen over hun werk hier. Het distributiecentrum spreekt echt tot de verbeelding. Ook is het fijn dat we tijdens deze familiedag het vernieuwde hoofdkantoor kunnen laten zien. In september 2016 hebben we onze intrek genomen en het bevalt goed. Ik ben er trots op dat we ons bedrijf vandaag open kunnen stellen aan de families van alle medewerkers in Veghel.” De volgende familiedag zal in 2018 plaatsvinden bij het distributiecentrum in Breda.