Beeld Tekst
Veghel, 13 november 2019

Jumbo opent achtste Foodmarkt in Goes op voormalige locatie Agrimarkt

Jumbo opent op woensdag 27 november de deuren van alweer de achtste Jumbo Foodmarkt. Het betreft de volledig verbouwde Agrimarkt winkel aan de Van Doornestraat 2 in Goes. In deze eerste Foodmarkt in Zeeland, van ruim 2.500 vierkante meter, combineert Jumbo het beste van Jumbo Foodmarkt en La Place. Klanten kunnen er terecht voor een totaalbeleving op het gebied van food met een uitgebreid assortiment tegen de laagste prijs. Allerlei nationale en internationale gerechten worden bereid door koks en food-specialisten in onze La Place wereldkeukens: om mee te nemen naar huis of voor onderweg. Jumbo Foodmarkt biedt een ruim en gevarieerd aanbod versproducten. Tegelijkertijd blijven vertrouwde streekproducten uit het Agrimarkt assortiment gewoon verkrijgbaar.

De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt het allerbeste op het gebied van boodschappen doen en lekker eten. Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten: “Onze nieuwste Jumbo Foodmarkt in Goes biedt een complete food experience waar het mooiste van Jumbo en La Place samenkomt. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden in onze andere Foodmarkten ontzettend gewaardeerd. Deze totaalbeleving gaan we nu ook in Goes bieden. We spelen in op het gemak dat klanten zoeken en willen hen voortdurend verrassen. We zijn erg trots op deze nieuwe Foodmarkt en zetten alles op alles om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen”.

Alles onder één dak
Klanten vinden bij Jumbo Foodmarkt alles op het gebied van lekker eten onder één dak voor het ontbijt, de lunch, het avondeten én tussendoor. Voor de dagelijkse boodschappen is er een uitgebreid food-assortiment met meer dan 22.000 producten, zoals huisgemaakte La Place maaltijden en dagverse vis. Ook geliefde streekproducten uit het Agrimarkt assortiment, waaronder Zeeuwse schepmosselen, runderbiefstuk en Zeeuwse leverworst, blijven verkrijgbaar. Elke dag bereiden koks en foodspecialisten in diverse keukens allerlei verse gerechten. Van handgemaakte sushi, vers gebakken kibbeling tot La Place gerechten, zoals hotdogs, Italiaanse pizza’s, smoothies en belegde broodjes. De winkel is onder meer uitgerust met een grote groente- en fruitafdeling waar klanten sinaasappels én appels kunnen persen en een eigen bakkerij met dagelijks versgebakken La Place brood. Daarnaast beschikt de winkel over een olijvenbar, dagelijks vers gebrande noten en een ruim borrelassortiment. Hier kan de klant zelf ook een borrelplank samenstellen met verschillende kazen en luxe vleeswaren. De slagerij afdeling beschikt over een eigen rijpingskast voor langzaam gerijpt vlees. Ook heeft de Foodmarkt een uitgebreid vega en vegan assortiment. Andere populaire producten die door de overname van Agrimarkt bij Jumbo in het assortiment zijn opgenomen, zijn verschillende populaire artikelen uit de categorie Tuin en Dier. Bij de bloemist zijn wekelijks wisselende boeketten verkrijgbaar en staan Jumbo medewerkers klaar om klanten zelf een boeket te laten samenstellen.

Inspiratie voor lekker en gezond eten
Paul Duijnstee, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Goes: “Samen met mijn team kijk ik er naar uit om onze klanten te inspireren en verrassen in de eerste Zeeuwse Jumbo Foodmarkt. Door de verse bereiding, de aandacht voor presentatie en de combinatie van het beste van Jumbo, La Place en Agrimarkt biedt Jumbo Foodmarkt volop inspiratie voor thuis. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennismaken met lekker en gezond eten. Klanten kunnen bij hen terecht met vragen over alle producten die we verkopen. Boodschappen doen wordt hier echt een ervaring! Ik kan niet wachten om samen met het team de deuren te openen van deze Foodmarkt.”

Feestelijke opening
Jumbo Foodmarkt opent op woensdag 27 november om 9.00 uur feestelijk haar deuren. Klanten kunnen tot en met dinsdag 26 november voor hun dagelijkse boodschappen terecht bij de Jumbo winkel aan de Marconistraat 1 in Goes. Deze winkel bevindt zich op enkele minuten lopen van de toekomstige Jumbo Foodmarkt. De eerste 300 klanten krijgen een gratis bos bloemen cadeau. Bovendien krijgen klanten van woensdag 27 november tot en met zondag 1 december bij besteding vanaf 25 euro een gratis appeltaartje.

Locatie en openingstijden
Jumbo Foodmarkt opent in de voormalige Agrimarkt aan de Van Doornestraat 2 en kan binnen vijf minuten te voet worden bereikt vanaf NS-station Goes. Gratis parkeren kan op het ruime parkeerterrein voor de winkel waar ruim 200 auto’s kunnen staan. Jumbo Foodmarkt Goes is dagelijks geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Fotobijschrift: Net als in de Jumbo Foodmarkt in Leidschendam, kiezen klanten bij de Jumbo Foodmarkt in Goes uit een ruim assortiment dagverse groenten en fruit.