Beeld Tekst
Veghel, 18 april 2019

Jumbo Middelburg verwent vaste klanten met Paasbrunch in de winkel

Van verse koffie en smoothies tot knapperige broodjes en paaseitjes: Jumbo Middelburg trakteerde klanten zaterdag op een gezellige Paasbrunch midden in de winkel. Filiaalmanager Tanja van der Perk nodigde vaste klanten uit om inspiratie op te doen voor een Paastafel om de vingers bij af te likken. In de winkel stond een mooi gedekte tafel met het uitgebreide Paasassortiment van Jumbo om klanten te trakteren.

Pasen is voor veel Nederlanders bij uitstek de feestdag om te brunchen met familie en vrienden. Jumbo Middelburg heeft een uitgebreid assortiment Paasproducten van Jumbo en La Place waarmee klanten in een handomdraai een heerlijke Paasbrunch op tafel zetten. Denk bijvoorbeeld aan vers gebakken croissantjes, smeuïge kruidenroomkaas, truffelboter, langzaam gegaarde beenham, heerlijke koffie en verse smoothies.

Een tafel vol inspiratie

Zaterdag kregen vaste klanten alvast een voorproefje van filiaalmanager Tanja van der Perk in Jumbo Middelburg. Aan een Paastafel midden in de winkel konden zij genieten van een luxe brunch en ook voorbijgangers konden een vorkje mee prikken. Van der Perk vertelt: “Jumbo is klaar voor Pasen! Dit weekend vierden we alvast een klein beetje Pasen met onze vaste klanten om hen te bedanken en inspiratie te bieden voor de Paasdagen. Het was een hele gezellige en vooral verrukkelijke ochtend. We maken ons nu op voor de Paasdrukte en kijken ernaar uit om onze klanten te helpen en inspireren om een heerlijk Paasfeest te vieren!”