Beeld
Veghel, 8 september 2015

Jumbo medewerkers maken kennis met biologische boeren

Foodcafé hoofdkantoor Jumbo in teken van Biologische huismerklijnMedewerkers van het Jumbo hoofdkantoor in Veghel maken deze week kennis met het verhaal achter de nieuwe biologische huismerklijn: BIO logisch van Jumbo. In het kader van de zogeheten ‘Foodcafé Bioweek’ is er elke dag een andere teler of boer aanwezig in het Foodcafé van het hoofdkantoor. Daar vertellen zij over hun product en beantwoorden zij alle vragen. Ook kunnen medewerkers genieten van een lekkere biologische lunch, waarin het product is verwerkt van de teler of boer die dan aanwezig is.

“We zijn erg trots op onze nieuwe biologische huismerklijn, waarbij we de boeren en telers van de producten ook persoonlijk kennen. We laten onze klanten ook graag kennis maken met hen, door de herkomst op de verpakking toe te lichten. Zo weet de klant echt wat hij koopt”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten. “Om die reden vinden we het ook belangrijk dat de collega’s kennis maken met de biologische producten én het verhaal erachter. Daarom organiseren wij deze Foodcafé Bioweek. Eten is tenslotte weten.”

Deze zomer maakte Jumbo de introductie van de biologische huismerklijn bekend. Hiermee maakt het supermarktbedrijf ook biologische producten tegen de scherpe Jumbo prijs voor alle klanten bereikbaar. Jumbo biedt momenteel biologische zuivelproducten, vers brood, eieren, koffie, diverse groenten en vers vlees aan. Gedurende het jaar wordt de biologische huismerklijn uitgebreid naar iedere productgroep, om zo in de basisbehoefte van de klant te voorzien.

Fotobijschrift 1 (boven): Teler Adri Jonkers van het biologische tuinbouwbedrijf Oirschot Organics vertelt de Jumbo hoofdkantoor medewerkers over zijn biologische groenten, waaronder tomaten en paprika’s.

Fotobijschrift 2 (onder): Jumbo hoofdkantoor medewerkers kiezen het biologische lunchmenu, gemaakt van de producten van het biologische tuinbouwbedrijf Oirschot Organics.