Veghel, 19 oktober 2015

Jumbo legt nieuwe tapaslijn in schappen

Bestaande hapjes worden in nieuw jasje gestokenRijkgevulde quinoatomaatjes, miniquiches of gegrilde kastanjechampignons. Klanten die van borrelen houden kunnen vanaf deze week hun hart ophalen bij Jumbo Supermarkten. De supermarktketen breidt namelijk het tapasassortiment uit met veel nieuwe producten. De bestaande hapjes worden in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe tapaslijn is verkrijgbaar in alle Jumbo winkels en op Jumbo.com.

“We merken dat onze klanten steeds vaker een diner vervangen voor een gezellige borrel met verschillende soorten hapjes. Met de uitbreiding van het tapasassortiment spelen we in op deze trend. Jumbo heeft als missie de verwachtingen van de klant te overtreffen. Daarom presenteren we naast de klassieke tapas, een aantal verrassende hapjes met een moderne twist. De nieuwe tapaslijn heeft alle ingrediënten voor een ideaal avondje thuis”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie.

Uitbreiding tapasassortiment

De tapaslijn van Jumbo bestond al uit verschillende soorten koude tapas, zoals heerlijke tapenades, gevulde pepertjes en olijven. Dit assortiment wordt nu aangevuld met warme hapjes. Een kleine greep uit het assortiment:

  • Miniquiches met zalm en spinazie
  • Gegrilde kastanjechampignons met kaasvulling
  • Spareribs met mosted-dille marinade
  • Kaiserschmarrn, luchtige Oostenrijkse pannenkoekjes

Ook het koude borrelassortiment verwelkomt een aantal nieuwe producten. Bijvoorbeeld gevulde tomaatjes met quinoasalade, houmous ras el hanout, tomatenkaviaar en gegrilde Italiaanse borretane uitjes.

Mens, dier en milieu

Als familiebedrijf wil Jumbo producten aanbieden die zo goed mogelijk zijn voor mens, dier en milieu. Ook het nieuwe tapasassortiment bevat een aantal producten die deze voorwaarden nastreven. Zo wordt er een kipkerriesalade geïntroduceerd met Jumbo’s Nieuwe Standaard Kip: vlees van een kip die gunstigere leefomstandigheden heeft gehad. De nieuwe eiersalade wordt bereid met vrije uitloop eieren met een 2 sterren Beter Leven keurmerk.

Nieuwe verpakking

Alle koude tapas worden in een nieuw jasje gestoken. Deze hapjes worden voortaan verpakt in een rond bakje met seal en deksel, zodat de tapas langer houdbaar blijven. De warme tapas worden voorzien van een speciale verpakking die magnetronbestendig en recyclebaar is.

Laagste prijs

Jumbo biedt zoals altijd gegarandeerd de laagste prijs. De prijzen van de tapas variëren tussen 1,00 euro en 3,25 euro. Om een borrelavond nog leuker te maken betalen klanten bij aanschaf van drie bakjes tapas slechts vijf euro*.

* De deelnemende tapasproducten zijn te herkennen aan en ‘3 voor 5 euro’ sticker op het etiket.