Veghel, 3 augustus 2015

Jumbo lanceert BBQ-service via Whatsapp

Hoe krijg ik mijn burgers het lekkerst gegrild? Wat maak ik klaar voor een vegetarische gast? En, hoe zorg ik ervoor dat een barbecue met kleine kinderen ook veilig verloopt? Wie voor of zelfs tijdens de barbecue een vraag wil stellen aan dé barbecue-expert van Nederland kan nu terecht bij Jumbo. Als eerste supermarktketen van Nederland lanceert het familiebedrijf deze kosteloze real-time service. Klanten kunnen hun vragen direct stellen aan Harm Jan Bloem en zijn barbecueteam. Zij staan elke dag klaar om klanten te helpen bij al hun vragen en te voorzien van tips op het gebied van barbecueën.

Klanten die gebruik willen maken van de service kunnen het nummer 06 83942420 toevoegen aan de adressenlijst van hun smartphone. Vervolgens kunnen zij in een WhatsApp-gesprek de code ‘BBQ aan’ sturen*. Vanaf dat moment kunnen zij alle barbecue-gerelateerde vragen aan Harm Jan en zijn team stellen. Harm Jan verstuurt zelf ook barbecuetips of een goed recept. Klanten hoeven niet bang te zijn dat zij overspoeld worden met vragen en berichten van andere klanten. Het voordeel van WhatsApp is dat er enkel contact is tussen het barbecueteam en de klant.

Niet ingewikkeld

Jumbo werkt al geruime tijd samen met Harm Jan Bloem, ofwel Harm Jan dé BBQ-man. Hij is een expert op het gebied van barbecueën. Harm Jan: “Voor mij is barbecueën niet vanzelfsprekend het bakken van hamburgers en sateetjes. Ik houd het meest van ambachtelijk bereide stukken vlees en vis. Maar barbecueën hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Daarom deel ik als barbecuespecialist graag mijn praktische en verrassende barbecuetips met de klanten van Jumbo.”

De barbecueservice is beschikbaar tot 31 augustus 2015.

*) Klanten dienen hiervoor de applicatie WhatsApp op hun telefoon te hebben geïnstalleerd.