Beeld Tekst
Veghel, 29 januari 2020

Jumbo laat klanten met Super Friday genieten van de Dutch Grand Prix

Optredens van topartiesten, het festivalgevoel en dé dag waarop de racewagens de meeste minuten op de baan maken. Jumbo organiseert samen met Dutch Grand Prix deze Super Friday om iedereen de kans te geven kennis te maken met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, het evenement van wereldklasse op Nederlandse bodem. Jumbo biedt daarom vanaf vandaag toegangskaarten met 50 procent korting bij aankoop van geselecteerde producten, zodat klanten al vanaf €17,50 per stuk kunnen genieten van deze Super Friday op vrijdag 1 mei 2020.

Jumbo Racedagen maken plaats voor Super Friday

Jumbo is de trotste sponsor van Max Verstappen vanaf het eerste uur. Dat heeft geleid tot vier zeer succesvolle edities van de Jumbo Racedagen. Tijdens deze dagen kwamen honderdduizenden fans en liefhebbers naar Zandvoort om te genieten van Max en de racesport. Nu de koningsklasse van de autosport weer met Max naar Nederland komt, kan Jumbo dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De Super Friday tijdens Dutch Grand Prix is de nieuwe manier waarop Jumbo Max en de racesport bereikbaar wil maken voor iedereen.

Veel spektakel tijdens Super Friday

Jumbo Super Friday is de openingsdag van de Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Dit is de eerste dag van het Formule 1-weekend en is de trainingsdag voor de coureurs. Dit is voor de coureurs de eerste kennismaking met het vernieuwde parcours. Dat betekent dat zij zoveel mogelijk willen rijden om het juiste gevoel te krijgen en dat is goed nieuws voor de toeschouwers. Tijdens Super Friday zijn ook de trainingen van de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Supercup. Er zijn diverse optredens op podium rondom de racebaan en natuurlijk in de Fanzone. Op de vrijdag verzorgen onder andere Nick & Simon, dj Sam Feldt en Lil’ Kleine optredens en in de Fanzone vind je veel extra vermaak, zoals een reuzenrad, karting en Formula 1 Esports.

Kaarten voor Super Friday

Klanten van Jumbo krijgen bij aankoop van een aantal actieproducten 50 procent korting op tickets voor Super Friday. Door deze korting hebben klanten van Jumbo al een ticket vanaf €17,50! De tickets zijn hierdoor ook extra interessant voor gezinnen, want deze vrijdag valt in de meivakantie. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op is echt op! Meer informatie over de actievoorwaarden staat op jumbo.com/gp