Beeld
Veghel, 20 februari 2017

Jumbo laat kinderen droomdag als profvoetballer bij FC Twente beleven

  • 200 kinderen kruipen voor één dag in huid van profvoetballer FC Twente
  • Winnaars actie krijgen Droomdag bij hun favoriete voetbalclub
  • Origineel FC Twente-tenue, voetbalclinic en rondleiding door stadion De Grolsch Veste

Klanten van de Jumbo winkels in Twente kunnen een grote wens van hun zoon of dochter in vervulling laten gaan. Bij de aankoop van een gesigneerde FC Twente-voetbal bij één van de 20 deelnemende winkels maken hun kinderen kans op een Droomdag als profvoetballer bij FC Twente. Tijdens deze dag doen zij mee aan een voetbalclinic onder leiding van jeugdtrainers. De winnaar krijgt een echt FC Twente-tenue met zijn of haar naam erop en na de clinic volgt een rondleiding door stadion De Grolsch Veste, met een bezoek aan de kleedruimtes en het FC Twente Museum. Ook krijgt elke winnaar twee kaarten cadeau voor de thuiswedstrijd FC Twente – FC Groningen op zondag 14 mei.

20 Jumbo winkels en FC Twente slaan de handen ineen om kinderen die dromen van een carrière als profvoetballer de dag van hun leven te bezorgen. Wie voor 30 euro of meer boodschappen doet bij een deelnemende Jumbo winkel ontvangt een voetbalvoucher. Hiermee kan de klant tegen bijbetaling van slechts 5,99 euro een gesigneerde FC Twente-bal kopen. Bij aanschaf van de bal krijgen klanten een winvoucher waarmee ouders, verzorgers of grootouders hun (klein)zoon of (klein)dochter online kunnen aanmelden om kans te maken op een Droomdag als profvoetballer bij FC Twente. Hierbij dienen zij een foto te uploaden waarop te zien is dat hun zoon of dochter de grootste fan is van FC Twente.

SuperSuper Droomdag
Per deelnemende winkel worden tien prijswinnaars vastgesteld. Uit de in totaal 200 winnaars van de Droomdag wordt bovendien één overall winnaar gekozen van de SuperSuper Droomdag. Deze doet mee aan de Droomdag, maar mag óók aanwezig zijn bij de persconferentie voor de wedstrijd FC Twente – Go Ahead Eagles. Om de voetbaldroom compleet te maken, mag hij of zij samen met de selectie het veld oplopen en meelopen tijdens de ereronde na afloop van de wedstrijd. Als kers op de taart mag de winnaar van heel dichtbij, in de dug-out, getuige zijn van deze spannende wedstrijd.

De actie duurt van woensdag 22 februari tot en met dinsdag 21 maart 2017. De Droomdag bij FC Twente staat op dinsdag 25 april op het programma. De SuperSuper Droomdag vindt plaats op vrijdag 31 maart en zondag 2 april. Jumbo maakt in de week van 26 maart de winnaars bekend.

Deelnemende winkels

Jumbo Den Ham – GrotestraatJumbo Lochem – Prins Bernhardweg
Jumbo Eibergen – BrinkJumbo Losser – De Brink
Jumbo Enschede – BrouwerijpleinJumbo Nijverdal – Grotestraat
Jumbo Enschede – Burg. Van VeenlaanJumbo Nijverdal – Kuperserf
Jumbo Enschede – NoorderhagenJumbo Oldenzaal – Nagelstraat
Jumbo Enschede – WesselerneringJumbo Oldenzaal – Deken Scholtenstraat
Jumbo Glanerbrug – SchoolstraatJumbo Rijssen – Boomkamp
Jumbo Hengelo – Christiaan Langefeldstraat   Jumbo Vriezenveen – Krijgerstraat
Jumbo Hengelo – DikkerspleinJumbo Vroomshoop – Linderflier
Jumbo Hengelo – Willem de MerodestraatJumbo Westerhaar – Kervelplein

Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er 300 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Bovendien heeft Jumbo begin 2016 de foodserviceformule La Place overgenomen. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.