Beeld Tekst
Veghel, 3 oktober 2019

Jumbo laat extra voorraad Max Verstappen raceauto’s maken in verband met groot succes spaaractie

De Max Verstappen modelauto’s waar klanten van Jumbo de afgelopen weken voor konden kunnen sparen, zijn vlak voor de einddatum van de spaaractie helemaal op. Hoewel er op basis van het succes van voorgaande acties rekening gehouden was met een groter aantal beschikbare schaalmodellen, blijkt ook dit collectors item nog sneller de winkels uit te racen dan gedacht. Om ervoor te zorgen dat alle klanten met een volle spaarkaart de auto kunnen ontvangen, heeft Jumbo besloten om een extra voorraad bij te laten produceren.

Roy van Keulen, Executive directeur Brand & Marketing van Jumbo: “De populariteit van het talent Max Verstappen is ongekend en deze spaaractie overtreft weer al onze verwachtingen. Max is enorm snel op het circuit, onze klanten blijken vliegensvlug als het gaat om het bestellen van dit collectors item. Hoewel het om een op = op spaaractie gaat, willen we toch zo veel mogelijk klanten blij maken. Daarom gaan we anders dan voorgaande jaren een flinke voorraad van de collectors item auto’s bij maken. Zo willen we nog voor het einde van het jaar ook de laatste Max fans blij maken.”

Replica winnende auto
De auto waar mensen voor sparen is een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen. De modelauto is een exacte replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing. Het gaat om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden en het Jumbo logo dat op de neus van de auto prijkt én de gele helm die Max droeg.

Klanten kunnen nog t/m 5 oktober hun volle spaarkaart inleveren. De bestelde auto ligt vanaf 27 december voor de klant klaar in de door hun gekozen winkel.