Beeld
Veghel, 12 september 2023

Jumbo komt eind 2024 naar Maldegem en opent negende winkel in Oost-Vlaanderen

Jumbo opent eind volgend jaar een gloednieuwe winkel aan de Koning Leopoldlaan 3 in Maldegem. Dit wordt de negende Jumbo winkel in de provincie Oost-Vlaanderen, nadat dit jaar nog de vestiging in Oudenaarde zal openen. Na opening kunnen ook de inwoners van Maldegem kennismaken met de unieke Jumbo formule met de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het enorme aanbod ook diverse producten uit het HEMA-assortiment, diverse Belgische klassiekers en vele andere specialiteiten.

Van klanten fans maken
Jumbo wil graag de passie voor lekker én gezond eten delen en wil voornamelijk dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen en Jumbo wil van alle klanten fans maken. Voor ondernemer Danijel Vidovic zal het zijn tweede winkel zijn, nadat hij ook al eerder de Jumbo in Zelzate opende: “We kijken enorm uit naar de opening van deze winkel. Bij Jumbo Maldegem zullen klanten niet gewoon boodschappen komen doen maar krijgen ze een totaalbeleving.”

Expansie gaat door
Na het openen van onze eerste winkels hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én, én, én formule, waarbij we focussen op de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We zijn steeds actief op zoek naar geschikte locaties en medewerkers in alle provincies van Vlaanderen. We willen graag nog verder groeien en staan er voor open om dit samen met franchise-ondernemers te realiseren. Daarom ben ik verheugd dat we samen met Danijel Vidovic en zijn tweede winkel in Oost-Vlaanderen, nog meer mensen in Vlaanderen laten kennismaken met de Jumbo formule. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat voor elkaar gaan krijgen”, geeft Peter Isaac, managing director van Jumbo België, aan.

De winkel zal naar verwachting openen in het vierde kwartaal van 2024. Het betreft een nieuwbouwproject met 2200m2 aan bruto oppervlakte en parkeerplaats voor zo’n 170 wagens.

7 Zekerheden
Het succes van Jumbo is gebaseerd op de unieke formule en 7 Zekerheden; euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Deze 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn dan ook in België de beloften aan de klant. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.