Tekst
Veghel, 24 augustus 2020

Jumbo komt eind 2020 naar Beveren en zoekt 70 lokale medewerkers

Jumbo komt naar regio Waasland en opent daar eind 2020 een gloednieuwe winkel in Beveren. Dit wordt de eerste Jumbo winkel in de provincie Oost-Vlaanderen. Na opening kunnen de inwoners van Beveren de unieke Jumbo producten ontdekken, zoals Wapenaer kaas en het La Place assortiment. Tevens vinden zij er diverse Belgische klassiekers, waaronder versbereid stoofvlees en kwaliteitsvlees van Belgische afkomst. Om klanten te laten kennismaken met de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen, is Jumbo op zoek naar een 70-tal gemotiveerde medewerkers voor verschillende functies.

Jumbo wil graag de passie voor lekker én gezond eten delen en wil voornamelijk dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo wil Jumbo van alle klanten fans maken. Om dit te realiseren, is Jumbo op zoek naar zo’n 70 enthousiaste winkelmedewerkers, van medewerker vulploeg tot caissière. Geïnteresseerden die deel uit willen maken van een familiebedrijf met ambitieuze plannen in België, aarzelen niet langer en solliciteren op jumbowerkt.nl/belgie.

Sterke expansie
“We willen op termijn naar zo’n honderd Jumbo winkels groeien en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar medewerkers in alle provincies van Vlaanderen. Zo kunnen we in heel Vlaanderen mensen laten kennismaken met de Jumbo formule. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit voor elkaar gaan krijgen”, geeft Peter Isaac, managing director van Jumbo België aan.