Beeld Tekst
Veghel, 6 december 2017

Jumbo inspireert met warm samenzijn in nieuwe kerstcampagne

Jumbo lanceert vandaag haar landelijke campagne met een echte feel goodkerstcommercial. In deze commercial ‘Samen maken we het helemaal Kerst’ trekt de bekende Jumbo familie voor de feestdagen uit naar een bosrijke, winterse omgeving. Ze hebben de lekkerste producten in huis gehaald om hier helemaal uit te pakken voor Kerstmis. Het enige dat nog ontbreekt is een boom. Maar ‘vader’ Frank Lammers hoeft deze kerstversiering niet alleen voor zijn rekening te nemen… hij wordt geholpen door de dieren uit het bos.

Ook alle Jumbo winkels zijn vanaf vandaag volledig omgetoverd in kerstsfeer om iedereen te inspireren met de feestdagen een heerlijke kerstmaaltijd op tafel te zetten. Want samen maken we het helemaal Kerst!

Jumbo’s kerstheldenJumbo biedt de fijnste kerstproducten en de lekkerste recepten. Ook de seizoensaanbiedingen zijn toegespitst op feestmaand december. Denk bijvoorbeeld aan varkenshaasjes en rollades, maar ook aan bubbels. Dit jaar licht Jumbo vijf speciale kersthelden uit, die ook centraal staan in de kerstcommercial:

  • Handgevlochten krans met amandelspijs en rozijnen
  • Kies & mix tapas met gratis tapasplank
  • Vier luxe kerstsoepen
  • Runderroast met kruidenrub en rode wijnsaus, met gratis vleesthermometer
  • Luxe stracciatella ijstaart

Omnichannel kerstcampagneIn de kerstcampagne draait het niet alleen om het kerstassortiment, maar ook om de kerstgedachte. “Het thema ‘Samen maken we het helemaal kerst’ past bij Jumbo: we zijn een familiebedrijf dat tradities belangrijk vindt en samen onderneemt. Dit voeren we door in alle uitingen”, zegt Wim Junte, Directeur Marketing a.i. bij Jumbo. “Natuurlijk toveren we onze supermarkten volledig om tot kerstwinkels met kerstbomen, de beste kerstproducten en volop kerstinspiratie. Maar ook buiten de winkels zie je onze kerstboodschap overal. Natuurlijk op Jumbo.com en in de Jumbo app, maar ook in de huis-aan-huis folder en ons extra dikke Hallo Jumbo magazine. We zijn trots dat we al het moois dat we onze klanten kunnen bieden voor de feestdagen zo breed mogelijk, met een integrale omnichannel campagne, kunnen laten zien aan heel Nederland.”