Veghel, 20 november 2015

Jumbo Goes beste Jumbo winkel van Nederland

Jumbo winkels in Eerbeek en Bunschoten-Spakenburg behalen tweede en derde plek in landelijke winkelwedstrijd ‘Gouden Jumbo’s’De Jumbo winkels in Goes, Eerbeek en Bunschoten-Spakenburg mogen zich het komende jaar de beste Jumbo winkels van Nederland noemen. Deze winnaars zijn gisteren bekend gemaakt tijdens het finalefeest van de tweede editie van de Gouden Jumbo’s. Dit is de landelijke winkelwedstrijd die Jumbo Supermarkten sinds vorig jaar organiseert. Alle Jumbo winkels deden mee aan de wedstrijd.

Jumbo Goes ging naar huis met de eerste prijs. Jumbo Heine in Eerbeek en Jumbo Van Wincoop in Bunschoten-Spakenburg hebben respectievelijk de tweede en derde plaats behaald in de winkelwedstrijd. De drie finalisten ontvangen allemaal een geldbedrag naar ranking voor de personeelspot, welke zij naar eigen invulling kunnen besteden.

Trots

“Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij werken allemaal volgens de 7 Zekerheden van Jumbo. Het is bijzonder om te zien hoe alle winkelteams in deze winkelwedstrijd er nóg een schepje bovenop doen. Wij zijn erg trots op zo veel goede Jumbo winkels. De winkelteams hebben het de jury zeker niet makkelijk gemaakt, maar zoals elke wedstrijd kent ook onze Gouden Jumbo competitie één kampioen. Jumbo Goes is een terechte winnaar, het team mag trots op zichzelf zijn”, aldus Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten.

Jury

Ruim 800 juryleden gingen de afgelopen anderhalve maand in teams op pad om Jumbo winkels in het hele land te beoordelen. De jury – van filiaalmanager tot kantoormedewerker tot directielid – beoordeelde winkels op verschillende criteria vanuit klantperspectief. In twee voorrondes en een aparte finaleronde zijn er op winkelniveau, afdelingsniveau en in verschillende categorieën, prijzen gewonnen. De drie Jumbo winkels met de hoogste score zijn bekroond met een felbegeerde Gouden Jumbo.