Tekst
Veghel, 7 mei 2018

Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn opent deuren op woensdag 16 mei

Dagelijks vers, lekker en gezond eten wordt voor inwoners van de regio Utrecht binnenkort nog makkelijker en leuker. Op woensdag 16 mei om 09.00 uur opent Jumbo de deuren van de grootste supermarkt van de regio: Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn. Klanten kunnen op de ruim 3.500 m2 terecht voor de dagelijkse boodschappen. Jumbo Foodmarkt biedt het meest uitgebreide assortiment tegen de laagste prijs. Bovendien is boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt echt een belevenis: de winkel biedt volop inspiratie op het gebied van lekker eten, drinken en koken. In de wereldkeukens van La Place worden gerechten als poké bowls, pizza’s en salades bereid door koks en versspecialisten. Klanten kunnen de versbereide gerechten meenemen of ter plekke opeten in het sfeervolle Foodcafé met 240 zitplaatsen. Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is gevestigd aan het Brusselplein 15 in Leidsche Rijn.

De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt het allerbeste op het gebied van boodschappen doen en lekker eten. Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is een echte foodexperience waar het mooiste van Jumbo én La Place samenkomt. We spelen met Jumbo Foodmarkt in op het gemak dat klanten zoeken en willen ze continu blijven verrassen. Daarom hebben we goed geluisterd naar onze klanten van de foodmarkten in Breda, Amsterdam en Veghel. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden ontzettend gewaardeerd. En dit plezier op het gebied van lekker eten en boodschappen doen, kunnen we nu ook hier in Leidsche Rijn bieden. We zijn ontzettend trots dat we een vierde Foodmarkt openen en zetten ons voor honderd procent in om de verwachtingen van onze klanten ook hier elke dag te overtreffen”.

Méér dan boodschappen doen
Klanten vinden bij Jumbo Foodmarkt alles op het gebied van lekker eten onder één dak. Voor de dagelijkse boodschappen is er het meest uitgebreide foodassortiment met meer dan 20.000 producten. De winkel is onder andere uitgerust met één van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland. De supermarkt heeft een eigen La Place Bakkerij waar klanten dagelijks terecht kunnen voor versgebakken brood. Ook hebben klanten er volop keuze uit streekproducten, waaronder kazen uit het Groene Hart. Bovendien zijn elke dag koks en versspecialisten aanwezig die dagelijks verse gerechten bereiden in de La Place wereldkeukens. Van handgemaakte sushi en knapperige Italiaanse pizza’s tot verse soepen en Mexicaanse wraps. Arjen van der Maas, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn: “Door de verse bereiding, de aandacht voor de presentatie en de brede keuze uit producten biedt Jumbo Foodmarkt volop inspiratie voor in de eigen keuken. Alles in de winkel draait om lekker eten. Ons team heeft kennis van alle producten die we hier verkopen. We laten gerechten proeven, adviseren over de bereiding en beantwoorden vragen van klanten. Tijdens het boodschappen doen, kunnen klanten genieten van een lekkere maaltijd of een kop koffie met een lekkernij in het Foodcafé. Kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner. Ik kijk er samen met het team ontzettend naar uit om de deuren op woensdag 16 mei te openen”.  

Feestelijke opening
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn opent feestelijk haar deuren op woensdag 16 mei 2018 om 09.00 uur. De eerste 200 klanten krijgen een bos bloemen cadeau. Tijdens de opening zijn er diverse proeverijen, kookdemonstaties en workshops, begeleid door koks en versspecialisten van Jumbo Foodmarkt. Bovendien krijgen klanten bij besteding van 25 euro een gratis appeltaartje van woensdag 16 tot en met zondag 20 mei.

Bereikbaarheid Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn
Jumbo Foodmarkt opent in een nieuw pand aan het Brusselplein 15 in Leidsche Rijn en is gelegen naast een nieuw winkelcentrum. Parkeren kan in parkeergarage Londenstraat (ingang garage aan de Grauwaartsingel). De eerste 1,5 uur parkeren is gratis bij een minimale besteding van 10 euro aan boodschappen. Het treinstation Leidsche Rijn ligt op vijf minuten loopafstand. Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00-22.00 uur en op zondag van 10.00-20.00 uur. Voor meer informatie hallo.jumbo.com/foodmarkt.