Veghel, 13 november 2015

Jumbo Foodmarkt in Veghel opent op woensdag 25 november

Gezond, vers en lekker eten tegen de laagste prijsVersmarkt – waar je ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen – en horeca onder één dak: dat is Jumbo Foodmarkt in Veghel. Vanaf woensdag 25 november aanstaande opent deze unieke winkel haar deuren aan de Verlengde Noordkade 14 in Veghel. Klanten vinden er, op maar liefst 3.600 m2, het meest uitgebreide foodassortiment tegen de laagste prijs. Uitgangspunt van Jumbo Foodmarkt is gezond, vers en lekker eten voor iedereen toegankelijk maken. In Foodmarkt draait alles om beleving. Klanten kunnen er niet alleen terecht voor groot en gevarieerd assortiment, maar ook voor versbereide gerechten van koks en andere vakspecialisten. Gerechten als verse sushi, pizza uit de steenoven of kip van de rotisserie kunnen worden meegenomen of ter plekke worden opgegeten in het Foodcafé. Foodmarkt is er voor iedereen: van hobbykoks tot grootverbruikers. Daarnaast beschikt Foodmarkt Veghel over een intern opleidingscentrum.

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten: “Met de komst van Jumbo Foodmarkt in Veghel wordt een droom werkelijkheid. We zijn bijzonder trots dat we ook hier in Veghel – de thuisbasis van ons familiebedrijf – een Foodmarkt openen. Wij geloven dat het beter, anders en goedkoper kan. Met deze unieke winkel willen we het leven van onze klanten verrijken. Het nieuwe concept biedt een ongekend uitgebreide keuze uit gezonde, verse, ambachtelijke en kwalitatieve producten. En dat voor gegarandeerd de laagste prijs. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Ons doel is om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Foodmarkt Veghel geeft een extra impuls aan de foodexperience van de Noordkade in Veghel.”

Jumbo Foodmarkt in Veghel is de derde Foodmarkt in Nederland. Jumbo heeft in Veghel al winkels in de wijken de Boekt en de Bunders.