Beeld Tekst
Veghel, 26 augustus 2019

Jumbo Foodmarkt Groningen start pilot met maaltijdenbestelsite Thuisbezorgd.nl

Groningers kunnen vanaf vandaag online hun maaltijd bestellen bij Jumbo Foodmarkt Groningen. Vervolgens wordt de maaltijd binnen het uur thuis afgeleverd. Hiervoor is Jumbo Foodmarkt een samenwerking aangegaan met maaltijdenbestelsite Thuisbezorgd.nl. Van verse pizza’s tot frisse salades en van knapperige focaccia’s tot heerlijke yoghurt, de Groninger hoeft er zijn deur niet meer voor uit.

De samenwerking met Thuisbezorgd.nl is een pilot en past goed bij Jumbo’s omnichannel-gedachte: dáár zijn waar de klant is op het moment dat het nodig is. De pilot loopt enkele maanden en zal daarna worden geëvalueerd.

Anrico Maat, ondernemer van Foodmarkt Groningen is blij met de pilot: “Klanten kunnen nu heel gemakkelijk ook thuis, op het werk of waar dan ook  genieten van onze verse maaltijden en producten. Binnen een paar klikken halen ze dagverse sushi, een frisse salade of een authentieke pizza in huis. Ook kunnen ze kiezen uit veel verschillende dranken: van frisdrank tot Gronings streekbier en verse sappen van La Place. Je kunt dus ook bij Jumbo terecht als je even geen zin of tijd hebt om te koken, maar wel thuis wil eten. De samenwerking past bij de visie dat we er voor onze klant zijn op het moment dat ze ons nodig hebben.”

Hoe het werkt          
Voor de Groningers die nog nooit iets hebben besteld bij Thuisbezorgd.nl is dit wellicht hét moment om het een keer te proberen. Het werkt namelijk héél gemakkelijk. Voer het adres in waar de maaltijd moet worden bezorgd, via thuisbezorgd.nl of via de app (die is te downloaden via de verschillende app stores). Kies vervolgens Jumbo Foodmarkt Groningen en vervolgens een lekkere maaltijd, eventueel met een drankje. Klik op bestellen en de tafel kan gedekt worden. Smakelijk!

Fotobijschrift: Thuisbezorgd.nl komt een bestelling ophalen bij de Foodmarkt in Groningen