Veghel, 29 september 2015

Jumbo Foodmarkt Breda organiseert Herfstfestival voor het hele gezin

Op 9, 10 en 11 oktober kennismaken met de smaak van het nieuwe seizoenFoodworkshops, foodtrucks en een heuse foodsafari. Jumbo Foodmarkt Breda maakt zich op voor de eerste editie van het Herfstfestival. Deze editie staat vanzelfsprekend in het teken van het huidige seizoen: de herfst. Onder toeziend oog van 24Kitchen chef Danny Jansen worden heerlijke en gezonde gerechten en hapjes bereid. Sport- en voedingscoach Radmilo Soda geeft workshops over een gezonde levensstijl. Ook zijn er allerlei leuke dingen te doen voor kinderen. Jumbo Foodmarkt Breda nodigt daarom iedereen van 9 tot en met zondag 11 oktober van harte uit om dit familiefestival mee te maken. De toegang en de activiteiten van het festival zijn gratis. De festivalactiviteiten vinden plaats tussen 12.00 en 20.00 uur. 

Gedurende het driedaagse Herfstfestival kunnen klanten bij Jumbo Foodmarkt kennismaken met de producten van het nieuwe seizoen. Verschillende telers en leveranciers presenteren smakelijke gerechten met typische herfstproducten als pompoen, kastanje en paddenstoelen. Het proeven van herfstbokbier mag daarbij niet ontbreken. Daarnaast is het mogelijk om aan te schuiven bij verschillende workshops.

Vertier
Culinaire hoogstandjes voor de ouders en vertier voor de kleintjes. Bij het Herfstfestival wordt aan iedereen gedacht. Zo is er een echte Foodsafari: rangers nemen volwassenen en kinderen mee op ontdekkingsreis door Foodmarkt. Voor de kleintjes wordt de proefkeuken omgetoverd tot een kinderhoek met leuke kinderactiviteiten, zodat ouders op hun gemak het festival kunnen bezoeken. Verder zijn er proeverijen, leerzame kookworkshops, een pannenkoekenmachine en een grote chocoladefontein.

Verwachtingen overtreffen
Filiaalmanager Daan van de Wielen kijkt uit naar het festival: “Het Herfstfestival is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Jumbo Foodmarkt wil de verwachtingen van de klanten overtreffen. Wij bieden onze klanten een ongekend uitgebreide keuze uit gezonde, verse, ambachtelijke en kwalitatieve producten en dat voor gegarandeerd de laagste prijs. Het Herfstfestival sluit hier perfect bij aan. Zo komen we écht in de gezellige stemming die bij de herfst hoort.” Klanten kunnen tijdens het festival ook terecht voor hun dagelijkse boodschappen.

Jumbo Foodmarkt
Jumbo Foodmarkt is een supermarktconcept van Jumbo Supermarkten waarmee boodschappen doen een belevenis is geworden. De voor Nederland unieke winkel is geïnspireerd op de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Jumbo Foodmarkt biedt op 6.000 m² vloeroppervlakte het grootste foodassortiment van Nederland. Bovendien worden tal van nationale en internationale gerechten ter plaatse bereid door koks en vakspecialisten. Klanten kunnen deze vers bereide gerechten meenemen of ter plekke opeten. De winkel is gevestigd aan de Rat Verleghstraat 4 in Breda.