Veghel, 9 juli 2015

Jumbo: finish van voorraad ‘Joop Zoetemelk-truien’ is in zicht

Jumbo Supermarkten is er voor de tweede zomer op rij in geslaagd om het ‘modebeeld’ in Nederland te beïnvloeden. Vorig jaar was het Roy Donders Juichpak een musthave. Dit jaar is er een run op het Limited Edition Retro shirt, een ode aan de winnaarstrui van wielerheld Joop Zoetemelk. De kampioenstrui is zo populair dat Jumbo alle klanten die een exemplaar willen bemachtigen, aanmoedigt om zo snel mogelijk de laatste zegels te plakken en één van de laatste bestelcodes te verkrijgen. Het einde van de voorraad van ruim 200.000 shirts is nu echt in zicht.

Wielerliefhebber of niet: Nederland plakt massaal Jumbo-zegeltjes om het gratis Limited Edition Retro shirt te kunnen bemachtigen. Vrijdag 10 juli is de laatste dag dat klanten de zegels ontvangen. Klanten kunnen het shirt – zolang de voorraad strekt – bestellen via Jumbo.com/detruivantoen.

In iedereen schuilt een kampioen

Het Limited Edition Retro shirt is er niet alleen om in Frankrijk of thuis voor de televisie de wielrenners van Team LottoNL-Jumbo aan te moedigen, maar ook om te laten zien dat je zélf een kampioen bent. Want – zo stelt Jumbo – in iedereen schuilt een kampioen: van een kampioen tent opzetten tot een kampioen barbecueën.