Beeld Tekst
Veghel, 7 maart 2017

Jumbo feliciteert Sven Kramer met wereldtitel WK Allround

  • Sven Kramer verovert wereldtitel WK Allround voor 9e keer
  • Team LottoNL-Jumbo kijkt terug op zeer succesvol seizoen
  • Jumbo viert succes van schaatsteam samen met klanten

Jumbo feliciteert Sven Kramer met zijn klinkende overwinning tijdens het WK Allround in Hamar, Noorwegen. De wereldkampioen liet na een spannende race de andere schaatsers op overtuigende wijze achter zich. Zijn ploeggenoot Patrick Roest reed vier persoonlijke records en pakte uiteindelijk zilver tijdens zijn debuut. Dit zijn een van de vele hoogtepunten die Team LottoNL-Jumbo, de sterrenploeg van coach Jac Orie, dit seizoen al op zijn naam heeft staan. Alle reden voor Jumbo om deze afsluiting van het succesvolle schaatsseizoen met haar klanten te vieren.

Team LottoNL-Jumbo kan terugblikken op een schaatsseizoen waarin het ene sportieve hoogtepunt het andere opvolgde. Sven Kramer werd Nederlands kampioen op de 1500 meter en 5 kilometer tijdens het NK afstanden in Heerenveen. Bij het EK allround pakte hij de Europese titel allround. In Gangneung veroverden Jan Smeekens (500 meter), Kjeld Nuis (1000 & 1500 meter), Sven Kramer (5 & 10 km) en Douwe de Vries (team pursuit) het goud.
Afgelopen weekend pakte Sven op magistrale wijze de wereldtitel op de 10 kilometer in Hamar (Noorwegen). Het is voor Team LottoNL-Jumbo alweer de zevende wereldtitel dit seizoen.

“Team LottoNL-Jumbo heeft een fantastisch seizoen achter de rug”.

Fantastisch schaatsseizoen vol sportieve hoogtepunten
“Team LottoNL-Jumbo heeft een fantastisch seizoen achter de rug. We zijn ontzettend trots op de prestaties van het complete team, onder leiding van Jac Orie”, vertelt Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo. “Jumbo is sinds oktober 2014 sponsor van schaats- en wielerploeg Team LottoNL-Jumbo. We verbinden ons aan de topsporten om klanten te inspireren gezonder te eten en meer te bewegen.”

Team LottoNL-Jumbo kijkt terug op een geweldig schaatsseizoen en dat wil Jumbo met haar klanten vieren. Na zo’n seizoen is het tijd voor iets lekkers en dat is: ‘Taart’. Daarom gaat het bekroonde appeltaartje* van Jumbo op 6 en 7 maart in de aanbieding voor de prijs van 1,99 euro.

* De Jumbo appeltaart werd in december voor de tweede keer bekroond als ‘Beste Product van het Jaar’ in de categorie banket.