Veghel, 24 maart 2016

Jumbo en Sanoma | SBS introduceren groots evenement speciaal voor vrouwen

Jumbo Supermarkten & Sanoma | SBS gaan komende zomer met het nieuwe evenement Share a Perfect Day in Hilvarenbeek vrouwen verrassen in vier thema-werelden. In The City, the Beach, the Country en the Park vinden bezoeksters het nieuwste op het gebied van onder meer gezond en lekker eten, health, beauty en shopping. Ook zijn er workshops op het gebied van wonen, fotografie en carrière en optredens van onder andere Kensington, Douwe Bob en The Common Linnets. Het is een evenement waar quality time en het opdoen van nieuwe ervaringen centraal staan. Kaarten zijn verkrijgbaar voor donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli óf zaterdag 2 juli via shareaperfectday.nl.

Om al in de sferen te komen, heeft singer songwriter Jaap Reesema speciaal voor het evenement het nummer ‘Share a Perfect Day’ geschreven. Het nummer is te horen in de diverse commercials. Tijdens alle drie de evenement dagen treedt hij op en zingt hij ook dit exclusieve nummer.

Programma
Share a Perfect Day is opgedeeld in vier werelden; the City, the Beach, the Country en the Park. Elke wereld staat bol van food, music, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping. Maar er zijn ook talrijke activiteiten, workshops en optredens van vele bekende artiesten als Kensington, Douwe Bob en The Common Linnets. Ook internationale artiesten als Matt Simons en Jonas Blue betreden verspreid over de drie dagen het podium.

“Share a Perfect Day wordt het perfecte begin van de zomer. Hier ontdek je samen de nieuwste dingen op het gebied van onder meer lifestyle, fashion, carrière en natuurlijk lekker en gezond eten”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule & Innovatie van Jumbo. “Het leuke is dat je letterlijk en figuurlijk van alles mee naar huis neemt. Nieuwe producten en recepten bijvoorbeeld, maar ook een hoofd vol inspirerende ideeën hoe je je leven nog mooier kunt maken.”

Share a Perfect Day wordt een bijzondere dag vol nieuwe ervaringen voor vrouwen. Cloosterman-van Eerd: “In de hele opzet van het evenement is de Jumbo-formule verwerkt, denk aan lage prijzen, een ruime keuze aan uiteenlopende activiteiten en uitstekende service tijdens het evenement.” Meer informatie over de programmering, activiteiten en artiesten is te vinden op shareaperfectday.nl.

“We zijn er ongelofelijk trots op dat we het nieuwe concept ‘Share a Perfect Day’ samen met Jumbo neerzetten. De merken van Sanoma | SBS reflecteren wat vrouwen willen horen, zien, lezen en beleven. Met de kennis van vrouwenevenementen die wij in huis hebben, zoals de Margriet Winterfair en de Libelle Zomerweek, gekoppeld aan het bereik van alle vrouwen die hun boodschappen doen bij Jumbo, hopen wij de perfecte leuke dag voor de bezoekers te organiseren.” – Louise van Nispen, Domain Director Women van Sanoma | SBS

Data, locatie en kaarten
Van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli 2016 vindt het driedaagse evenement plaats in Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg. Om naar de locatie te komen worden touringcars ingezet die vertrekken vanaf diverse plekken in heel Nederland. Voor degenen die met het openbaar vervoer willen komen zijn er bussen die tussen Centraal Station Tilburg en het event pendelen. De sportievelingen die met de fiets komen maken kans op prijzen. De reguliere ticketprijs voor één van de drie dagen is € 22,50 inclusief reserveringskosten. Kaarten zijn online verkrijgbaar via shareaperfectday.nl.

Vanaf eind mei komt Jumbo voor haar klanten met een speciale Share a Perfect Day-actie.