Beeld Tekst
Veghel, 17 december 2019

Jumbo en Enzo Knol openen nieuwe Kerst pop-up store

Jumbo en Enzo Knol openen samen een Knolpower pop-upstore in de Jumbo Foodmarkt Groningen. Deze tijdelijke winkel met merchandise van Enzo Knol staat in het teken van Kerst. De winkel wordt vrijdag 20 december om 14.00 uur officieel geopend door Enzo.

In de nieuwste Knolpower pop-up store is bijna het volledige Knolpower-assortiment verkrijgbaar. Dit assortiment wordt uitgebreid met exclusieve producten die alleen verkrijgbaar zijn in deze speciale Kerst pop-up store.

Meet & Greet
De winkel wordt vrijdag 20 december tussen 14.00 uur en 16.00 uur officieel geopend door Enzo Knol. Ook organiseert de Jumbo Foodmarkt een kassabon-actie, waarbij bij besteding vanaf 25 euro en bij inlevering van de kassabon, de klant kans maakt op een Meet en Greet met Enzo op een later moment. “We vinden het leuk om onze klanten blijven te verrassen. Daarom openen we bij Jumbo samen met Enzo Knol voor de derde keer een tijdelijke winkel”, zegt Dennis van der Sluis van Jumbo Foodmarkt Groningen. “De eerste pop-up store stond vorig jaar ook in Groningen. Dat was zo’n succes dat hij deze zomer een tweede pop-up store opende in de Jumbo Foodmarkt in Tilburg. Tijdens de voorgaande openingen stond een enorme rij met wachtende fans, dus het is verstandig om op tijd bij de opening aanwezig te zijn.”

Openingstijden
De tijdelijke winkel is geopend tot en met zaterdag 5 januari 2020. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op www.knolpower.nl staat meer informatie over aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. De Jumbo Foodmarkt Groningen is gevestigd op de Boumaboulevard 525, naast het stadion van FC Groningen.