Veghel, 5 augustus 2016

Jumbo deelt raketjes uit met #lekkernaarbuiten actie

Een vrolijke verrassing op een druilerige zomerdag voor de bewoners van de Fuchsiastraat in Aalsmeer: zij werden gistermiddag door buurvrouw Hester van der Stroom getrakteerd op het bekendste ijsje van Nederland. Hester had raketjes voor de hele straat gewonnen door een leuke zomerse foto te maken met de plakplaatjes van Jumbo en deze te plaatsen op Instagram met #lekkernaarbuiten. Uiteraard hielpen medewerkers van Jumbo Aalsmeer met het uitdelen van de raketjes in de flat. Het populaire ijsje is één van de favorieten van de klanten van Jumbo.

Winnares Hester is dolgelukkig met de raketjes: “Ik vind het ontzettend leuk. Ik heb nog nooit iets gewonnen en nu mag ik alle buren op ijsjes trakteren. Dank je wel Jumbo! Bovendien is het dubbel pret, aangezien ik zaterdag ga trouwen. En dan is het hopelijk een beetje mooier weer dan nu!”

Lekker naar buiten actie

Wie ook kans wil maken op raketjes voor de hele straat, kan nog tot en met dinsdag 16 augustus 2016 meedoen aan de actie van Jumbo. Haal een vel met plakplaatjes op bij de dichtstbijzijnde Jumbo winkel en volg de instructies op jumbo.com/content/raketjes-actie. Veel succes!