Beeld
Veghel, 19 mei 2022

Jumbo creëert een uniek eerbetoon aan legendarische nachtclub La Rocca

Jumbo opent in 2023 de deuren van een nieuwe winkel in Lier, op het terrein van de iconische discotheek La Rocca, een zeer geliefde nachtclub in Vlaanderen. Een verwoestende brand zorgde vroeger dan gepland voor een definitief einde van de legendarische dancing. Uit sympathie voor de fans organiseert Jumbo in samenwerking met La Rocca een mooie actie waar de dancing-liefhebbers kans maken op hun eigen stukje van de legendarische discotheek.

Bij Jumbo staat de klant altijd voorop. De supermarktketen houdt de ogen en oren open en weet wat er leeft bij haar klanten. Zo begrijpt ze ook de immense populariteit van discotheek La Rocca in Lier. Jumbo wil de fans op een sympathieke manier een blijvende herinnering schenken aan de gevestigde waarde die La Rocca was, door stenen van de danstempel te laten signeren door bekende DJ’s en die weg te schenken aan de feestgangers van toen.

Uniek afscheid dankzij Jumbo
Het definitieve afscheid van La Rocca werd door een brand vroeger dan verwacht ingeluid, en zorgde bij de fans voor een teleurstelling. Jumbo bedacht een actie om de liefhebbers van de voormalige discotheek een eigen herinnering aan La Rocca te schenken. Er werden 200 stenen vanuit het pand van de danstempel verzameld en gesigneerd door internationale en nationale top DJ’s die de herinnering aan La Rocca springlevend houden.

“Met deze actie tonen we aan dat we bij Jumbo niet simpelweg een supermarkt neerpoten, maar rekening houden met wat er leeft in de omgeving en onze klanten centraal stellen. Toen we met La Rocca spraken, was er meteen enthousiasme voor dit eerbetoon als uniek afscheid. Samen maken we nieuwe herinneringen, en we hopen dan ook iedereen – La Rocca-fans én anderen – te mogen verwelkomen in onze nieuwe winkel in Lier, die we in 2023 zullen openen.”, zegt Peter Isaac, Managing Director Jumbo België.

Hoe deelnemen?
Wie graag (gratis) een gesigneerd limited-edition collectors item wil ontvangen, kan via een formulier op de website www.jumbo.com/larocca zijn of haar mooiste herinnering aan La Rocca delen. De 200 leukste inzendingen worden beloond met zo’n iconische steen. De actie start op donderdag 19 mei en loopt tot en met zondag 5 juni. De gelukkigen worden bekendgemaakt via een persoonlijke mail en kunnen op zaterdag 18 juni hun steen afhalen op een vooraf bepaalde locatie.