Beeld Tekst
Veghel, 13 december 2017

Jumbo City Visstraat Den Bosch feestelijk geopend

Woensdagmiddag 13 december opende de nieuwe Jumbo City aan de Visstraat 54 in Den Bosch feestelijk haar deuren. Na aftellen werd de gele strik voor de ingang doorgeknipt en maakten de eerste klanten kennis met de nieuwe winkel. Bezoekers en inwoners van de binnenstad van Den Bosch kunnen in deze buurtwinkel zeven dagen per week terecht voor een ruim assortiment aan dagelijkse boodschappen. Maar ook voor vers bereide producten uit eigen keuken en La Place bakkerij, voor ontbijt, lunch of avondeten.

Om de opening te vieren, krijgen klanten bij besteding vanaf 15,- euro gratis een zak met vier verse La Place worstenbroodjes.

Jumbo City Den Bosch hanteert ruime openingstijden. De winkel is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 7.00 tot 21.00 uur, op donderdag van 7.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Fotobijschrift 1: Onder meer verse broodjes, sushi, pizza’s, La Place worstenbroodjes en appelbollen worden bereid in de eigen keuken en La Place bakkerij, volgens unieke recepturen.

Fotobijschrift 2: Vandaag werd de winkel aan de Visstraat in Den Bosch feestelijk geopend.

Fotobijschrift 3: Bij de opening aanwezige klanten werden getrakteerd op een warm La Place worstenbroodje.

Fotobijschrift 4: Een ruim assortiment aan zowel food als non-food producten die voorzien in de dagelijkse behoeften zijn verkrijgbaar in de nieuwe Jumbo City Den Bosch.