Beeld Tekst
Veghel, 6 december 2017

Jumbo City opent deuren aan Visstraat in Den Bosch

Op woensdag 13 december om 16.00 uur opent Jumbo de deuren van haar nieuwe binnenstedelijke gemakswinkel, aan de Visstraat 54 in Den Bosch. Bezoekers en inwoners van de Bossche binnenstad kunnen vanaf dan makkelijk en snel in de buurtwinkel terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Ook biedt de winkel ter plekke bereide verse producten uit eigen keuken en bakkerij voor ontbijt, lunch en avondeten. Om direct te nuttigen, mee te nemen of thuis klaar te maken.

Jumbo City Den Bosch speelt in op de verschillende klanten die zich in de binnenstad bevinden om te werken, studeren, winkelen of wonen. Zij kunnen voor hun dagelijkse boodschappen in de buurtwinkel terecht. Zowel food als non-food producten die voorzien in de dagelijkse behoeften zijn verkrijgbaar in de nieuwe Jumbo City. Daarnaast vinden klanten er een ruim aanbod aan smakelijke en verse maaltijden die overeenstemmen met de eetmomenten van de dag.  Vers bereide productenZo kunnen klanten er in de ochtend terecht voor een lekker en vers ontbijt en worden zij in de middag onthaald met ter plekke bereidde lunchproducten waaronder de belegde broodjes. Later op de dag staan verschillende avondmaaltijden centraal, waaronder pizza’s en sushi. Al deze producten, maar bijvoorbeeld ook de La Place worstenbroodjes, appelbollen en yoghurt van de tap zijn in eigen keuken en La Place bakkerij bereid volgens unieke recepturen. Klanten kunnen de producten of maaltijden ter plekke nuttigen of meenemen voor onderweg of thuis. Uiteraard kunnen zij ook bij Jumbo City terecht vers gemalen La Place koffie. En dat alles voor de scherpe prijzen zoals de klant die van Jumbo gewend is. Binnenstedelijke wensen“We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in het hart van Den Bosch”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo. “Zo kunnen we hier inspelen op de wensen van klanten in de binnenstad om de dagelijkse boodschappen te doen, maar bijvoorbeeld ook vers bereide sushi of een maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Hierdoor zijn we steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft en maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen” 

We zijn verheugd met deze nieuwe Jumbo City in het hart van Den Bosch

Ruime openingstijdenAansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City Den Bosch ruime openingstijden. De winkel is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 7.00 tot 21.00 uur, op donderdag van 7.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.  Nieuwe medewerkersJumbo City Den Bosch is nog op zoek naar nieuwe medewerkers. De wervingscampagne is inmiddels gestart. Meer informatie hierover is te vinden op jumbowerkt.nl/city.

Graag nodigen we u uit om op woensdag 13 december om 16.00 uur aanwezig te zijn bij de opening van Jumbo City aan de Visstraat in Den Bosch. Indien u hier interesse in heeft, kunt u zich aanmelden bij Laura Valks-Piessens van Jumbo via pers@jumbo.com.