Beeld Tekst
Veghel, 12 februari 2020

Jumbo City in Utrecht feestelijk geopend

Vandaag opende Jumbo de nieuwe Jumbo City aan de Rijnkade 6 in Utrecht. In aanwezigheid van het Jumbo City team en alle belangstellenden, werd de winkel met een druk op de knop feestelijk geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Utrecht terecht voor een ruim assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook voor vers bereide producten uit eigen keuken en bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.

Gemak centraal

De nieuwe Jumbo City is gevestigd aan de Rijnkade, op loopafstand van winkelcentrum Hoog Catharijne. De gemakswinkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van restaurantketen La Place. Zo biedt het de klant bijna 1.200 vierkante meter aan winkelgemak en een ruime keuze uit meer dan 13.000 artikelen. De klant kan kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, zoals vers gemaakte pizza’s, diverse (vegetarische) maaltijden, een divers aanbod veganistische producten en verschillende salades. Ook is er een uitgebreid assortiment La Place producten.

Feest tijdens openingsweek

Om de opening te vieren, ontvingen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast worden klanten die voor een bedrag vanaf 15 euro boodschappen doen in de openingsweek (tot en met zondag 16 februari) getrakteerd op een La Place chocoladereep.

Openingstijden en thuisbezorging

Jumbo City Utrecht Rijnkade hanteert ruime openingstijden, om aan te sluiten op de wensen van klanten in de binnenstad. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

In navolging van de succesvolle pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo ook aan huis en op het werk leveren vanuit Jumbo City Utrecht. Via de website of app van Thuisbezorgd.nl kiezen klanten naast complete maaltijden en andere verse voedingsproducten, ook uit verschillende dranken, zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

Fotobijschrift 1: Medewerkers van Jumbo City openden vandaag samen met Colette Cloosterman-van Eerd (CCO) en Rob Sillen (filiaalmanager Jumbo City Utrecht) met één druk op de knop Jumbo City in Utrecht.

Fotobijschrift 2: De klant kan kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is.

Fotobijschrift 3: Klanten kunnen ook kiezen voor de vers belegde La Place broodjes, gesneden fruit en sappen en smoothies.

Fotobijschrift 4: Er worden bonbons vanuit de chocolaterie verkocht.

Fotobijschrift 5: Voor klanten die snel iets willen halen voor thuis of onderweg heeft de Jumbo City in Utrecht lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij.

Fotobijschrift 6: De winkel heeft een foodcafé waar klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of één van de vele producten uit de winkel.