Beeld Tekst
Veghel, 26 juni 2019

Jumbo City in Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch feestelijk geopend

Vandaag opende Jumbo de nieuwe Jumbo City aan de Hofvijver 2 in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. In aanwezigheid van het Jumbo City team en alle belangstellenden, werd de winkel met een druk op de knop feestelijk geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van ’s-Hertogenbosch er terecht voor een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen. Maar ook voor vers bereide producten uit eigen keuken en bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.

Om de opening te vieren, ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast worden klanten die voor een bedrag vanaf 20 euro boodschappen doen, in de openingsweek (tot en met zondag 30 juni) getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Tevens kunnen klanten in de openingsweek hun oude boodschappentas omruilen voor een speciale Jumbo designer-boodschappentas.

Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch ruime openingstijden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur (met uitzondering van vrijdag 08.00 tot 21.00 uur) en op zondag van 11.00 tot 19.00 uur. 

Fotobijschrift 1: Vandaag werd Jumbo City Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch feestelijk geopend.
 
Fotobijschrift 2: Om de opening te vieren, ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen.
 
Fotobijschrift 3: Onder meer verse La Place sappen worden bereid in de eigen keuken, volgens unieke recepturen.
 
Fotobijschrift 4: Bij Jumbo City Paleiskwartier worden verschillende ter plekke bereide maaltijden aangeboden, waaronder sushi.
 
Fotobijschrift 5: Klanten kunnen bij Jumbo City Paleiskwartier terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor ter plekke bereide verse maaltijden en producten.