Beeld Tekst
Veghel, 18 april 2018

Jumbo City Ferdinand Bolstraat feestelijk geopend

Woensdagochtend 18 april om 11.00 uur opende de nieuwe Jumbo City aan de Ferdinand Bolstraat 89-91 in Amsterdam haar deuren. In aanwezigheid van het Jumbo City team en alle belangstellenden, werd de winkel met een druk op de knop feestelijk geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Amsterdam terecht voor een ruim assortiment aan dagelijkse boodschappen. Maar ook voor vers bereide producten uit eigen keuken en bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.

Om de opening te vieren, krijgen klanten tot en met 29 april 50% korting op alle verse sushi.

Jumbo City Amsterdam hanteert ruime openingstijden, dit sluit aan op de wensen van klanten in de binnenstad. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur.

Fotobijschrift 1: Vandaag werd de winkel aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam feestelijk geopend.

Fotobijschrift 2: Onder meer verse La Place broodjes worden bereid in de eigen keuken, volgens unieke recepturen.

Fotobijschrift 3: Klanten kunnen bij Jumbo City Amsterdam terecht voor de dagelijkse boodschappen en voor lekkere ontbijt- en lunchproducten, zoals salades en yoghurtbekers.

Fotobijschrift 4: Een ruim assortiment aan zowel food als non-food producten die voorzien in de dagelijkse behoeften zijn verkrijgbaar in de nieuwe Jumbo City Amsterdam.

Fotobijschrift 5: Bij Jumbo City Amsterdam worden verschillende ter plekke bereide maaltijden aangeboden, waaronder sushi.