Beeld Tekst
Veghel, 16 september 2020

Jumbo City aan het Markelerbergpad in Amsterdam geopend

Vandaag opende Jumbo de nieuwe Jumbo City in het wooncomplex aan het Markelerbergpad 1 in Amsterdam. In aanwezigheid van het Jumbo City team en alle belangstellenden, werd de winkel met een druk op de knop geopend. Zeven dagen per week kunnen inwoners en bezoekers van Amsterdam er terecht voor een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook voor vers bereide producten uit eigen keuken en bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.

De Jumbo City in Amsterdam combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, de Foodmarkt en restaurantketen La Place. De gemakswinkel speelt zo in op de verschillende behoeften van klanten uit het wooncomplex in de stad. De maaltijden uit eigen keuken, de To Go producten en de producten uit de bakkerij zijn afgestemd op de verschillende eetmomenten van de dag. Klanten kunnen een verkorte route door de winkel nemen en rekenen binnen een handomdraai af bij de zelfscankassa’s.

Klanten maken kennis met Jumbo City

Tijdens de opening ontvingen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien worden klanten die in de openingsweek voor een bedrag vanaf 15 euro boodschappen doen (tot en met zondag 20 september) getrakteerd op een La Place chocoladereep.

Aansluitend op de wensen van klanten in de binnenstad hanteert Jumbo City in Amsterdam ruime openingstijden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 22.00 uur.