Beeld Tekst
Veghel, 6 december 2018

Jumbo brengt helden samen in nieuwe kerstcommercial

Kerst staat voor veel mensen in het teken van samenzijn. Ook in de nieuwe kerstcommercial van Jumbo viert de hele Jumbo familie weer samen Kerst. We zien hoe Frank, Maike, de kinderen en opa en oma zich voorbereiden op een gezellig kerstdiner. In de reis van en naar de Jumbo komt Frank veel oude bekenden tegen. Wie goed oplet ziet onder andere Sven Kramer, Kjeld Nuis, Carlijn Achtereekte, Steven Kruijswijk en Jeroen van den Boom, maar ook veel Jumbo collega’s hebben een prominente rol in de kerstcommercial, want Kerst vier je samen. Als de familie dan eindelijk aan tafel zit, is Frank helaas één ding vergeten. Gelukkig is er een huisvriend die altijd wel raad weet met champagne…

De toppers in het kerstassortiment
In de nieuwe Jumbo commercial draait het om de Jumbo familie en al haar helden. Dit zijn niet alleen de bekende gezichten met wie Jumbo samenwerkt, maar ook de kerstproducten zelf. Ook deze helden binnen het kerstassortiment zijn onmisbaar voor Jumbo en vanaf nu te vinden bij de ruim 600 winkels. Deze zijn afgelopen nacht omgetoverd in kerstsferen en staan weer helemaal in het teken van de feestdagen. Met de ‘kersthelden’ kun je in een handomdraai het kerstdiner tot een succes kunt maken. De kersttoppers van Jumbo zijn dit jaar:

  • Verse ragout in 3 smaken: wild, kalkoen, paddenstoelen
  • Porchetta, heerlijk mals varkensvlees met mediterraanse kruiden
  • Stracciatella ijstaart met gouden sprinkels
  • Gourmet, met een ruime keuze in vlees, kip, vis, vega en groente mini’s
  • Tapas, met twee leuke tapasschaaltjes kado bij aankoop van 6 bakjes tapas
  • Twee prachtige wijnen, de rode Terra Pura Carmenere en de witte Terra Pura Chardonnay, met een 8,5 beoordeeld door wijnkenner Harold Hamersma

Roy van Keulen, Directeur Marketing bij Jumbo: “’Wat eten we deze Kerst?’, is een vraag die bijna iedereen zich stelt in december. Wij doen er bij Jumbo alles aan om onze klanten te helpen deze vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Bijvoorbeeld door het bieden van inspiratie voor lekkere recepten via Jumbo.com, Smulweb.nl en ons Hallo-magazine. Ons feestelijke kerstassortiment biedt ook dit jaar weer volop keuze. Of mensen nu uren in de keuken willen staan, het zichzelf makkelijk willen maken of juist een voordelig kerstmenu op tafel willen zetten, we hebben alles in huis voor een geweldige Kerst. Echte kookliefhebbers helpen we bijvoorbeeld om de show te stelen met een sappige porchetta met knapperige korst. En gemakzoekers helpen we snel aan tafel met verse ragout en een kant-en-klare stracciatella ijstaart.”

Jumbo kersttrui voor stichting Make-a-Wish
Om het gevoel van ‘samenzijn’ nog verder te versterken, heeft Jumbo dit jaar ook een heuse Jumbo kersttrui. Met de bijgeleverde uitwasbare stift kan iedereen zijn eigen kerstwens ‘Alles wat ik voor Kerst wil is…’ op de trui schrijven. De gehele winst wordt gedoneerd aan de stichting ‘Make-a-Wish Nederland’, die daarmee de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen kan vervullen. En dat past volledig bij de Jumbo kerstgedachte: juist in deze periode goed doen voor een ander.