Beeld Tekst
Veghel, 14 januari 2020

Jumbo breidt proef met maaltijdbezorging vanuit winkels verder uit naar Utrecht en Amsterdam

In navolging van de succesvolle pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden vanuit de Groningse Jumbo Foodmarkt in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo vanaf februari 2020 ook aan huis en op het werk leveren in Utrecht en Amsterdam. De maaltijden en andere verse producten, van sushi en (maaltijd)salades tot royaal belegde focaccia’s en pizza’s, worden op bestelling bereid door de koks van de Jumbo City vestiging aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam en de op 12 februari te openen Jumbo City aan de Rijnkade in Utrecht. Bezorgers van Thuisbezorgd.nl leveren de bestelling per e-bike klaar voor consumptie af op het gewenste tijdstip. Treinreizigers krijgen bovendien via Thuisbezorgd.nl de mogelijkheid hun bestelde maaltijden versbereid af te halen in de Jumbo City op het Stationsplein in Eindhoven.

Jumbo CFO Ton van Veen maakte dit vandaag bekend tijdens het FSIN congres op de vakbeurs Horecava in Amsterdam. Ton van Veen: “Bij Jumbo willen we dáár zijn waar de klant is, en dus is het aan huis of op het werk bezorgen van verse bereide maaltijden een logische stap voor ons. Bovendien zien we dat de vraag naar lekkere en gezonde maaltijden sterk groeit. Met de vers bereide producten uit de eigen Verskeuken van onze Jumbo Foodmarkt en Jumbo City vestigingen kunnen we die vraag uitstekend beantwoorden.”

Samenwerking Thuisbezorgd.nl

Net zoals in Groningen, werkt Jumbo ook in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven samen met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl. Wie op de website of app van dit platform een adres in deze steden invoert, kan kiezen uit het thuisbezorgaanbod van Jumbo Foodmarkt (Groningen) of Jumbo City (Amsterdam, Utrecht en Eindhoven). Voor thuisbezorging geldt een maximale reisafstand vanaf de Jumbo City of Jumbo Foodmarkt vestiging. Bij Jumbo City in Eindhoven kunnen treinreizigers op Thuisbezorgd.nl een bestelling plaatsen om deze vervolgens af te halen op het station. Naast complete maaltijden en andere verse voedingsproducten, kunnen klanten ook verschillende dranken bestellen, zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

Vraag naar gemak en lekker en gezond eten

Jumbo City combineert de kennis van Jumbo Foodmarkt – vers en gezond eten uit eigen keuken – met de kracht van La Place: innovatieve recepturen op basis van dagverse seizoensproducten. Met dit concept dringt Jumbo door tot in het hart van de stad, een ideale plek om te voldoen aan de vraag naar gemak en lekker en gezond eten, in de winkel, onderweg en vanaf februari ook in Utrecht en Amsterdam door middel van maaltijdbezorging aan huis of op het werk.