Beeld Tekst
Veghel, 23 oktober 2019

Jumbo breidt assortiment uit speciaal voor zakelijke markt

Jumbo vergroot haar online assortiment speciaal voor de sterk groeiende zakelijke markt. Vanaf nu kunnen zakelijke klanten op Jumbo.com/bedrijven of via de Jumbo app kiezen uit nóg meer producten. Om nog beter aan de behoeften van zakelijke klanten te voldoen, biedt Jumbo een groot aantal nieuwe artikelen aan in portie-, bulk- en grootverpakking.

Persoonlijke service
Sinds de start van Jumbo Zakelijk in 2016 maken steeds meer kantoren, kinderdagverblijven, zorgorganisaties en sportkantines gebruik van de online bezorgdienst van Jumbo. Theo Willemse, Executive director Sales & Operations: ‘De persoonlijke service die je gewend bent van de Jumbo bij jou in de buurt, kun je ook op het werk ervaren. Het assortiment is groot; alles wat je in de winkel ziet, bezorgen we ook op het werk. En daar voegen we nu honderden artikelen speciaal voor de zakelijke klanten aan toe. Zo kunnen ook onze zakelijke klanten profiteren van de unieke Jumbo formule.’

Flexibele bezorgmomenten
Speciaal voor zakelijke klanten vult Jumbo haar online assortiment aan met onder meer koffie en thee, frisdrank, broodbeleg, sauzen, soepen en koeken. Ook voor professionele schoonmaakartikelen of verzorgingsartikelen kunnen klanten uit het bedrijfsleven terecht bij Jumbo. Zakelijke klanten zijn flexibel in de keuze van hun bezorgmoment en bestellingen kunnen de volgende dag al geleverd worden. Daarnaast heeft de zakelijke bestelomgeving als voordeel dat de bestelling achteraf op rekening kan worden betaald.