Beeld
Veghel, 6 december 2016

Jumbo biedt helpende hand in ´feel good´ kerstcampagne

Dag Sint, Hallo Kerst! Nu de mijters en pepernoten zijn opgeruimd, lanceert Jumbo vandaag haar landelijke kerstcampagne. In de extra lange kerstcommercial met de bekende Jumbo familie steekt ‘vader’ Frank Lammers vreemden op straat een helpende hand toe. Deze Kerst schakelt Jumbo zelf óók hulp in van niemand minder dan sterrenchef Jonathan Zandbergen, om Nederland te inspireren een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. Ook de Jumbo winkels zijn volledig ondergedompeld in kerstsfeer. En medewerkers bieden klanten een helpende hand bij het vinden van de mooiste kerstproducten tot het inpakken van de boodschappen. Want met een beetje hulp, wordt het helemaal Kerst voor iedereen!

Elkaar een helpende hand bieden tijdens de feestdagen. Het is wat Jumbo betreft de ultieme kerstgedachte, zodat het voor iedereen ‘helemaal Kerst’ wordt. Dat is dan ook de rode draad van de landelijke kerstcampagne van Jumbo. Natuurlijk biedt Jumbo deze Kerst ook de helpende hand in de keuken. Chefkok Jonathan Zandbergen (31) van sterrenrestaurant Merlet is vorige maand door GaultMillau 2017 uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar. De sterrenchef heeft met de populairste kerstklassiekers een heerlijk kerstdiner samengesteld voor Jumbo. Deze recepten ‘Van de Chef’ – met Hollandse garnalen, zalm, rollade, varkenshaas en vanilleroomijs – staan in de extra dikke kersteditie van Hallo Jumbo magazine. Het bereiden van een kerstdiner op sterrenniveau wordt nog gemakkelijker met de kookvideo’s op www.jumbo.com/kerst.

“In onze kerstcampagne gaat het niet alleen om de producten, maar juist ook om de kleine persoonlijke gebaren waarmee de feestdagen nog specialer worden.”

Helemaal Kerst
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten, kijkt nu al uit naar Kerst. “Ik word altijd blij als de kerstdagen eraan komen. De kerstsfeer, het gezellige samenzijn, de voorbereiding van kerstklassiekers in de keuken: het zijn momenten die ik koester. Met een beetje hulp van Jumbo en Jonathan maken we het ‘helemaal Kerst’ voor iedereen. In onze kerstcampagne gaat het niet alleen om de producten, maar juist ook om de kleine persoonlijke gebaren waarmee de feestdagen nog specialer worden. Ik ben trots op deze kerstboodschap, die ook in onze winkels heel tastbaar is. Onze medewerkers staan elke dag klaar voor onze klanten. Tijdens deze drukke feestmaand zetten we ons extra in om onze klanten de service te bieden die ze van ons gewend zijn.”