Beeld Tekst
Veghel, 11 maart 2020

Jumbo biedt 3.500 tickets met 40 procent korting voor de GP weekenden van Zandvoort en Oostenrijk

Het is een unieke kans voor iedereen die Max aan het werk wil zien tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix én de GP in Oostenrijk. Jumbo start vandaag samen met Red Bull, Heineken, Unilever, Pepsico en Mars een actie voor combinatietickets voor de volledige GP-weekenden in Zandvoort en Oostenrijk samen. Klanten maken kans op deze tickets bij aankoop van een geselecteerd aantal actieproducten. Als zij worden ingeloot, kunnen ze deze combitickets met 40 procent korting kopen voor slechts 369 euro per stuk.

Twee raceweekenden met korting

Het lijkt wel alsof iedere Nederlander Max naar de overwinning wil schreeuwen tijdens de Dutch Grand Prix, want de kaartverkoop voor de legendarische terugkeer van de Formule 1 in Nederland ging enorm hard. Het goede nieuws voor raceliefhebbers is dat Jumbo nog 3.500 kaarten met flinke korting beschikbaar heeft. Die tickets zijn dus niet alleen voor het GP-weekend in Zandvoort vanaf 1 mei 2020, maar ook voor het GP-weekend in Oostenrijk vanaf 3 juli 2020. Dit is de laatste unieke kans om nog aan toegangskaarten voor het weekend te komen, want ook bij deze actie geldt op=op!

Hoe werkt de actie?

Bij aankoop van actieproducten ontvangen onze klanten tot en met dinsdag 24 maart 2020 één of meerdere unieke actiecode(s) op een aparte kassabon. Ze vullen deze unieke codes in voor zondag 29 maart 2020 op jumbo.com/combitickets. Na afloop van de actie krijgen zij te horen of ze zijn ingeloot om de deze combitickets met korting te kopen. De combitickets zijn tribunetickets voor beide weekenden en kosten dan geen 649 euro, maar slechts 369 euro. Hoe vaker klanten meedoen, hoe groter de kans dat ze worden ingeloot. Per deelnemer worden maximaal twee tickets toegewezen.

Laatste kans kaarten Super Friday

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix start op vrijdag 1 mei met Super Friday. Dit is de trainingsdag waarop de coureurs voor het eerst hun rondes op het geheel vernieuwde circuit maken. Tijdens deze familiedag in de vakantieperiode kan iedereen genieten van de coureurs, de trainingen en het entertainment op en naast het circuit. Klanten van Jumbo kregen in een eerdere actie een code, zodat zij toegangskaarten voor deze vrijdag met 50 procent korting konden kopen. Klanten met een actiecode die nog kaarten voor Super Friday willen kopen, moeten snel zijn, want de verkoop gaat hard. Zij kunnen hun codes verzilveren op jumbo.com/gp