Beeld
Veghel, 31 oktober 2016

Jumbo bezorgt racewagen Max Verstappen bij online bestelling

Wie vanaf vandaag online voor minimaal 80 euro aan boodschappen bestelt, ontvangt gratis een miniatuur van de Formule 1 racewagen van Max Verstappen. Een uniek collectors item van Jumbo dat iedereen de komende weken bij een online bestelling kan bemachtigen. Een maand geleden gaf Jumbo het startsein voor de campagne ‘Snel besteld, Snel thuisbezorgd’ met Max Verstappen en zijn F1-auto in de hoofdrol. Jumbo breidt momenteel haar Bezorgservice aan huis uit. Ook vernieuwde Jumbo onlangs haar app en opende hiervoor een tijdelijke supermarkt in een bushokje. Sinds de start van de campagne zijn er aanzienlijk meer bestellingen gedaan op Jumbo.com en steeds meer mensen downloaden de Jumbo app.

Gratis miniatuur Formule 1 racewagen bij bestellingen vanaf 80 euro
Bij een online bestelling op Jumbo.com of via de Jumbo app van ten minste 80 euro krijgen klanten nu een miniatuur van de Formule 1-racewagen van Max Verstappen cadeau, verpakt in een Jumbo gekleurde verpakking. Voor deze actie geldt op = op. De racewagen wordt met de levering van de boodschappen aan huis bezorgd.

Uitbreiding Jumbo Bezorgservice naar 100 locaties
Jumbo breidt haar Bezorgservice ook de komende maanden verder uit. Zo kunnen klanten vanaf deze week in Goes en Nijmegen en vanaf 9 november ook in Breda en omstreken gebruikmaken van de Jumbo Bezorgservice. Eind dit jaar telt Jumbo 100 bezorglocaties in Nederland. Daarnaast kunnen klanten terecht bij één van de ruim 285 Pick up Points om online bestelde boodschappen op te halen. De uitbreiding van de Jumbo Bezorgservice is onderdeel van de omnichannel-strategie van de supermarktketen. “We zijn ontzettend blij met de resultaten die we sinds de uitbreiding van onze Bezorgservice hebben bereikt. Als boegbeeld van onze campagne heeft Max Verstappen hierop ongetwijfeld een zeer positieve invloed gehad en veel mensen aangemoedigd een online bestelling te plaatsen op Jumbo.com.”, vertelt Jurriaan Pouw, directeur E-commerce a.i. van Jumbo Supermarkten.