Beeld Tekst
Brasschaat, 3 juli 2023

Jumbo België organiseert winactie voor wielerliefhebbers

Klanten maken kans op uniek en gesigneerd Team Jumbo-Visma Tour de France 2023 wielershirt genaamd ‘The Vélodrome’

Jumbo België kondigt een spannende winactie aan voor alle wielerliefhebbers in het land. Van 5 tot en met 23 juli hebben klanten de kans om een unieke Tour de France   2023 wielertrui van Team Jumbo-Visma te winnen, met handtekeningen van de Belgische topwielrenners Wout van Aert, Tiesj Benoot of Nathan Van Hooydonck.

Om deel te nemen aan deze unieke kans, hoeven klanten alleen maar boodschappen te doen bij Jumbo. Bij besteding van elke 30 euro ontvangen zij een unieke code. Met deze code kunnen klanten hun gegevens achterlaten op een speciale actiewebsite en de wedstrijdvraag beantwoorden. Op deze manier maken zij automatisch kans om een van de drie speciale en gesigneerde truitjes te winnen, ontworpen door de Efteling in samenwerking met Team Jumbo-Visma en Agu. De jersey geeft de kracht van dromen weer en dat je daarin altijd moet geloven. Op ‘The Vélodrome’, is daarom een sterrenhemel vol dromen te zien.

De winactie vindt plaats in alle Jumbo-winkels in België, inclusief Jumbo City Antwerpen. Of klanten dus de voorkeur geven aan de ruime keuze in een grote supermarkt of het gemak van een stadswinkel, iedereen heeft dezelfde kans om de prijs te winnen.

Gezonde levensstijl

Peter Isaac, directeur van Jumbo België, legt uit waarom de supermarktketen deze winactie organiseert: “We zijn ontzettend trots op onze Vlaamse wielrenners in de Tour. Veel van onze klanten zijn fervente wielerfans en deze actie biedt hen de mogelijkheid om dit unieke en gesigneerde wielershirt van hun favoriete wielerheld voor de Tour de France van 2023 te bemachtigen.” Jumbo België benadrukt het belang van een gezonde levensstijl en moedigt het zijn klanten aan om gezond te eten en te bewegen. Als hoofdsponsor van Team Jumbo-Visma heeft Jumbo jarenlang de sport ondersteund en een actieve levensstijl gepromoot. Vorig jaar behaalde kopman Jonas Vinegaard groot succes door de Tour de France te winnen, met onder meer Wout van Aert in een glansrol.