Beeld
Veghel, 7 september 2022

Jumbo België opent zevende winkel in Antwerpen

Jumbo breidt verder uit en opende in de provincie Antwerpen vandaag om 9.00 uur de deuren van haar zevende winkel, die ondertussen al haar tweeëntwintigste winkel in België is. De Jumbo-winkel is gevestigd aan de Boomsestraat 152 in Niel. Vanaf vandaag kunnen ook inwoners van Niel genieten van de beste service en het buitengewoon groot Jumbo-assortiment, en dat altijd aan de laagste prijzen. Het resultaat is dat Jumbo-klanten ware fans worden. De keten zet hen immers altijd op de eerste plaats, door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen.  

Een nieuwe winkel, dezelfde hoge kwaliteitsnormen 
De provincie Antwerpen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 858 vierkante meter, waarop het gevarieerde aanbod helemaal tot haar recht komt. Dankzij de opening beginnen 17 mensen uit de regio aan een nieuwe professionele uitdaging. Zij vormen samen het enthousiaste team dat voor een warme sfeer zorgt in de winkel. “Het resultaat is schitterend”, stelt franchisenemer Mehmet Özturk. “Boodschappen doen is ook bij dit Jumbo-filiaal een ware totaalbeleving. Jumbo biedt klanten dag na dag een vers en smaakvol assortiment. Verse traiteurmaaltijden, versbereide pizza’s, gebraden kip of belegde broodjes: klanten kunnen hun hart ophalen aan de brede waaier aan lekkere producten. Daarnaast zorgen we ook voor lokale en Belgische producten, waaronder charcuterie. De centrale boodschap? “Onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Niel”, zo stelt Özturk. “Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!” De winkel in Niel zal elke maandag van 12.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag tussen 8.30 en 12.00 uur. 

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden 
De beste service, een uitzonderlijk assortiment en de allerlaagste prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Bovendien blijft de supermarktketen trouw aan haar 7 Zekerheden: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal, garanderen de beste dienstverlening.

“Boodschappen doen” wordt totaalbeleving  
Behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, gaat Jumbo nog verder in haar aanbod. Zo vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. In de veelzijdige bloemenafdeling kunnen klanten uit verschillende boeketten kiezen, die bovendien allemaal een versgarantie van 7 dagen hebben. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten komen klanten met veel plezier al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo doen”, zo licht Peter Isaac, managing director van Jumbo België verder toe. “Zo willen we er een fijnere en completere beleving maken!”  

Belgen vertrouwd maken met Jumbo
Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, iets wat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans beschouwt om ook de Belgen fan te maken van het merk: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo. Bovendien is er nog veel ruimte om ons belevingsconcept verder uit te bouwen”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie winkel en héél veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!”  

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Niel wordt geopend door franchisenemer Mehmet Özturk en het team van Jumbo Niel.

Fotobijschrift 2: Bij Jumbo Niel kan je via de servicedesk steeds terecht voor alle vragen.

Fotobijschrift 3: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, belegde broodjes en eigenbereide pizza’s.

Fotobijschrift 4: Boodschappen doen bij Jumbo Ninove wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide assortiment verse sappen en gesneden fruit.

Fotobijschrift 5: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.