Beeld
Veghel, 2 december 2020

Jumbo België opent zevende Belgische winkel in Limburg

Jumbo opende vandaag om 9.00 uur de deuren van haar zevende winkel in België en de derde winkel in de provincie Limburg. Na eerdere openingen in Pelt en Lanaken is het in Limburg nu de beurt aan Sint-Lambrechts-Herk. De Jumbo is gevestigd op de Sint-Truidersteenweg 448, op een boogscheut van Hasselt. De Limburgers kunnen er vanaf vandaag terecht met de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo Sint-Lambrechts-Herk

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1400 vierkante meter en stelt zo’n 70 mensen uit de streek te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel in Sint-Lambrechts-Herk. Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Uiteraard in alle veiligheid en volgens de juiste maatregelen”, geeft filiaalmanager Christophe De Mayer aan. “We kunnen niet wachten om onze klanten in Hasselt de Vlaamse klassiekers aan te bieden, zoals lekker versbereid stoofvlees, versgemalen filet americain, Belgische kazen, beenhesp van Belgische oorsprong en typisch Belgisch fruit, zoals appelen en peren. Ook kunnen klanten er terecht voor pizza’s en maaltijden uit eigen verskeukens, als ook voor vers gebakken speculaas. Afrekenen doen klanten in een handomdraai bij de zelfscankassa’s.”

Boodschappen doen, een totaalbeleving

Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten binnen het buitengewoon grote assortiment ook diverse producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Bovendien geldt er een Versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra diensten draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht De Mayer toe.

7 Zekerheden

De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.

Succesverhaal in België gaat verder

“We merken dat de Limburger onze unieke Jumbo formule omarmt en dat het belevingsconcept aanslaat. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag in Sint-Lambrechts-Herk onze zevende Belgische winkel hebben geopend,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Sint-Lambrechts-Herk kunnen we nog meer klanten kennis laten maken met onze unieke Jumbo formule. We hebben bovendien opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier te ontvangen. Ik ben ervan overtuigd dat Jumbo ook in Sint-Lambrechts-Herk nieuwe fans weet te maken.”

Fotobijschrift 1: op gepaste afstand opent filiaalmanager Christophe De Mayer, samen met CEO Frits van Eerd feestelijk de Jumbo winkel in Sint-Lambrechts-Herk.
Fotobijschrift 2: bij hun bezoek aan de winkel kregen de eerste 300 klanten een feestelijk boeket.
Fotobijschrift 3: in de carwash aan de ingang kunnen klanten hun winkelkar én handen ontsmetten.
Fotobijschrift 4: bij binnenkomst betreden klanten direct het versplein met volop keuze uit dagverse groente en fruit.
Fotobijschrift 5: in Jumbo Sint-Lambrechts-Herk vinden klanten onder meer vers bereide maaltijden en pizza’s.
Fotobijschrift 6: in de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place, maar ook voor versgebakken speculaas.
Fotobijschrift 7: klanten kunnen bij Jumbo Sint-Lambrechts-Herk ook terecht voor HEMA artikelen.