Beeld
Veghel, 28 juni 2023

Jumbo België opent zesde winkel in provincie West-Vlaanderen

Middelkerke krijgt de eenendertigste Belgische Jumbo winkel

Jumbo breidt uit en opent in Middelkerke vandaag de deuren van haar zesde winkel in de provincie West-Vlaanderen, die ondertussen al haar eenendertigste winkel in België is. Voor de beste service en een buitengewoon groot Jumbo-assortiment aan altijd lage prijzen, kunnen inwoners vanaf vandaag terecht bij het nieuwe filiaal aan de Oostendelaan 300C te Middelkerke. De supermarktketen wil van hen ware fans maken door hun verwachtingen voortdurend te overtreffen. De vestiging in Middelkerke zal elke dag open zijn van 8 tot 20 uur, het hele jaar door.

De eenendertigste Jumbo in België
De provincie West-Vlaanderen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 2300 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. In de nieuwe winkel gaat een enthousiast team van 42 medewerkers aan de slag, dat klanten warm zal verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stelt Jeroen De Meyer, filiaalmanager van Jumbo Middelkerke. “Bij Jumbo Middelkerke komen klanten niet gewoon boodschappen doen. Ze krijgen een totaalbeleving aangeboden. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden. Van verse traiteurmaaltijden en versbereide pizza’s tot gebraden kip en belegde broodjes: Jumbo Middelkerke biedt klanten een breed scala van heerlijke en gezonde maaltijden.” Daarnaast hecht de keten veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment.  Dat sluit aan bij hun doel, zo stelt Peter Isaac, directeur België van Jumbo: “Wij willen onze passie voor lekker én gezond eten delen met de inwoners van Middelkerke. Ook hier gaan we immers voor 100% tevreden klanten!”. De winkel in Middelkerke zal elke dag van 8.00 tot 20.00 uur open zijn, ook in het weekend.  

Winkelen zonder zorgen met 7 Zekerheden 
De beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen: die combinatie maakt van Jumbo een unicum in België en Nederland. Jumbo zet klanten op de eerste plaats, door de 7 Zekerheden, die dag na dag de beste service garanderen: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal.

Boodschappen doen: een totaalbeleving voor elke klant
Jumbo gaat nog een stap verder in haar aanbod: behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er ook een veelzijdige bloemenafdeling, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende boeketten. Bovendien hebben die stuk voor stuk een versheidsgarantie van 7 dagen. Schittert je boeket geen week? Dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket! “Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac verder toe. “Zo willen we een fijne en complete winkelbeleving creëren!”

Belgen vertrouwd maken met Jumbo
Een nieuwe winkel betekent nieuwe klanten, een gegeven dat Jumbo keer op keer als een nieuwe kans blijft beschouwen: “Jumbo biedt klanten niet één, maar véél voordelen aan. Dankzij onze én-én-én-formule weten we steeds meer Belgische klanten te verwelkomen bij Jumbo.”, vertelt Peter Isaac. “Met ons fantastische team, deze mooie locatie in Middelkerke en veel enthousiasme, kijken we de toekomst alvast rooskleurig tegemoet!”

Nog vacatures open
De 42 medewerkers van Jumbo Middelkerke kunnen nog wat extra collega’s gebruiken, zowel vol- als deeltijds. Diegenen die op zoek zijn naar een job als winkelmedewerker of (assistent) teamleader bij de leukste supermarkt kunnen de openstaande vacatures bekijken op de jobpagina van Jumbo Middelkerke.

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Middelkerke werd geopend door filiaalmanager Jeroen De Meyer; Peter Isaac, Directeur België van Jumbo; burgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker en het team van Jumbo Middelkerke.

Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 3: In de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.


Fotobijschrijft 4: Bij Jumbo Middelkerke kan je bij de medewerkers steeds terecht voor alle vragen.

Fotobijschrift 5: In de verskeuken kunnen klanten onder andere terecht voor versbereide pizza’s.


Fotobijschrift 6: Klanten hebben bij Jumbo Middelkerke keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten. De eerste 500 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.


Fotobijschrift 7: Boodschappen doen bij Jumbo Middelkerke wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.