Beeld
Veghel, 25 mei 2022

Jumbo België opent zesde winkel in Antwerpen met eerste Belgische kletskassa

Jumbo breidt uit in Antwerpen en opende vandaag om 9.00 uur de deuren van haar zesde winkel in Antwerpen, de negentiende winkel in België en de eerste Belgische winkel met een Kletskassa. De Jumbo winkel is gevestigd in de Vaartstraat 128-132 in Balen. Klanten uit Balen en omstreken kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op één door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in Antwerpen
De gloednieuwe winkel wordt gerund door het ondernemersduo Martijn en Jason Vis. De winkel heeft een totaaloppervlakte van bijna 2000 vierkante meter en stelt zo’n 45 vol-deeltijdse mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel en het enthousiaste team dat in Balen klaarstaat,” aldus franchisenemer Martijn Vis. “Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We kunnen niet wachten om aan onze klanten in Balen onze lekkernijen aan te bieden. Zo kunnen ze er onder andere terecht voor maaltijden uit de eigen vers keukens zoals pizza’s, gebraden kip en belegde broodjes. Ook bieden we onze klanten een assortiment streekproducten met het keurmerk Tiejn & Taander voor de lokale leveranciers. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Balen voor meer dan 100% tevreden klanten.”

Eerste Kletskassa
Naast de self checkout kassa’s, krijgt de nieuwe Jumbo winkel ook een speciale Kletskassa. Dit is de eerste Kletskassa die in België wordt geopend. Dit unieke Jumbo concept is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een praatje maken bij het afrekenen. Peter Isaac, managing director van Jumbo België, vertelt over het initiatief: “Met de Kletskassa’s willen we bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje. We hebben als supermarktketen een belangrijke rol binnen de samenleving en zijn voor veel mensen een ontmoetingsplek. Wij willen dat boodschappen doen leuk is en niet gehaast voelt. Persoonlijk contact vinden we daarbij ontzettend belangrijk. De Kletskassa is voor ons een mooie manier om die rol nog beter in te vullen.” Martijn Vis vult aan: “We zijn zeer verheugd dat onze Jumbo winkel in Balen bijdraagt aan dit initiatief. Om even dat extra contactmoment te creëren. Het is heel waardevol, zeker in een wereld die digitaliseert en steeds sneller wordt.”

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten met een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra services draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht Jason Vis toe.

Succesverhaal in België gaat verder
“Ik ben ontzettend trots dat we vandaag, samen met Martijn en Jason, onze negentiende en tevens de eerste winkel met een Kletskassa, in Balen openen. Antwerpen kleurt zo meer en meer geel, waardoor steeds meer Antwerpenaren van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten,” vertelt Isaac. “Dankzij onze winkel in Balen en het fantastische team dat daar klaarstaat, breiden we onze fanclub weer verder uit.”

Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Balen wordt geopend door franchisenemers Martijn en Jason Vis en het team van Jumbo Balen.

Fotobijschrift 2: Klanten hebben bij Jumbo Balen keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten. De eerste 300 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.

Fotobijschrift 3: De eerste kletskassa van Jumbo België werd geopend in Balen.

Fotobijschrift 4: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 5: In de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.

Fotobijschrift 6: Boodschappen doen bij Jumbo Balen wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.

Fotobijschrift 7: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, belegde broodjes en eigenbereide pizza’s.

Fotobijschrift 8: Jumbo Balen biedt ondernemers uit de regio een podium voor hun streekproducten met het keurmerk Tiejn & Taander voor lokale leveranciers.