Beeld Tekst
Veghel, 18 november 2020

Jumbo België opent zesde Belgische winkel in Ranst

Jumbo opende vandaag om 8.30 uur haar vierde winkel in de provincie Antwerpen, in de Kromstraat 111 in Ranst, waar vroeger de voormalige supermarkt Francken zich bevond. Inwoners kunnen vanaf vandaag ook in deze zesde Belgische Jumbo winkelen met de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo Ranst Kromstraat

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 2000 vierkante meter en stelt zo’n 70 mensen uit de streek te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel in Ranst. Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Uiteraard in alle veiligheid en volgens de juiste maatregelen”, geeft filiaalmanager Jelle van Gansen aan. “We kunnen niet wachten om aan onze klanten in Ranst de Vlaamse klassiekers aan te bieden, zoals lekker versbereid stoofvlees, versgemalen filet americain, Belgische kazen, vlees en beenhesp van Belgische oorsprong en Belgisch fruit, zoals appelen en peren. Maar ook om hen de unieke Jumbo producten te laten ontdekken, zoals Wapenaer kaas en onze La Place producten. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor versbereide pizza’s om thuis af te bakken, maar ook voor heerlijk verse, ter plaatse gebrande noten. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Ranst voor meer dan 100% tevreden klanten.”

7 Zekerheden

De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.

Lokale producten in Jumbo assortiment

Jumbo wil graag lokale producten in het assortiment opnemen om zo de behoeften van de lokale klanten nog beter te vervullen. “Daarom bekijken we momenteel hoe we ons huidige assortiment kunnen uitbreiden met lokale producten uit het voormalige Francken assortiment”, legt Jelle van Gansen uit. Er zijn al verschillende producten die in aanmerking komen voor de uitbreiding van het Jumbo assortiment in de winkel in Ranst. “We verlekkeren ons onder andere op de broden van Patroba en het water van Ordal, die vanaf begin volgend jaar in de winkel zullen liggen. We hopen snel nog meer producten aan ons assortiment te kunnen toevoegen,” voegt Jelle toe.

Totaalbeleving

Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug. Dit wisselt mee met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Elke zaterdag en zondag is er een weekendbloemist aanwezig, waarbij klanten een boeket naar wens kunnen laten samenstellen. Bovendien geldt er een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra diensten draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht Jelle toe.

Succesverhaal in België gaat verder

“We merken dat ook de Vlaming onze unieke Jumbo formule omarmt en dat het belevingsconcept aanslaat. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag in Ranst onze zesde Belgische winkel hebben geopend,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Ranst kunnen we nog meer klanten kennis laten maken met onze unieke Jumbo formule. We hebben bovendien opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team klaar staan om klanten op een veilige manier te ontvangen. Ik ben ervan overtuigd dat Jumbo ook in Ranst een vaste waarde wordt.”

Fotobijschrift 1: op gepaste afstand opent filiaalmanagerJelle van Gansen, samen met CEO Frits van Eerd en twee winkelcollega’s, feestelijk de Jumbo winkel in Ranst.

Fotobijschrift 2: bij binnenkomst betreden klanten direct het versplein met volop keuze uit dagverse groente en fruit.

Fotobijschrift 3: in de verskeuken van Jumbo Ranst vinden klanten onder meer vers belegde broodjes, maaltijden en pizza’s.

Fotobijschrift 4: in de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.

Fotobijschrift 5: de winkel is tevens voorzien van een beenhouwerij met speciaal Belgisch assortiment.

Fotobijschrift 6: klanten kunnen bij Jumbo Ranst ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan HEMA artikelen.

Fotobijschrift 7: Jumbo Ranst biedt haar klanten tevens een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten en een weekendbloemist.