Beeld
Veghel, 29 juni 2022

Jumbo België opent vijfde winkel in Oost-Vlaanderen

Jumbo breidt uit en opende in Oost-Vlaanderen vandaag om 9.00 uur de deuren van haar vijfde winkel en de eenentwintigste winkel in België. De Jumbo winkel is gevestigd aan de Assenedesteenweg 117-125 in Zelzate. Klanten uit Zelzate en omstreken kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op nummer 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in Oost-Vlaanderen
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van 1631 vierkante meter waarop het gevarieerde aanbod helemaal tot haar recht komt. Dankzij de opening vinden 100 mensen uit de regio een nieuwe uitdaging. Zij vormen samen het gezellige team dat voor een warme ontvangst zorgt. “De winkel is erg mooi geworden”, geeft franchisenemer Danijel Vidovic aan. “Het is een plezier om er boodschappen te doen. Onze klanten kunnen niet alleen op een groot gamma aan verse en smaakvolle producten rekenen, ze vinden die ook in een aangename omgeving. Jumbo Zelzate biedt een brede waaier aan verse traiteurmaaltijden, eigenbereide pizza’s, gebraden kip en belegde broodjes aan. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Zelzate voor meer dan 100% tevreden klanten.” De winkel in Zelzate zal elke maandag van 13.00 tot 20.00 uur geopend zijn, van dinsdag tot zaterdag tussen 8.00 en 20:00 uur (vrijdag tot 21.00 uur) en zondag tussen 8.00 en 13.00 uur.

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten met een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra services draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht Danijel verder toe.

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat onze unieke én, én, én formule ook aanslaat bij de Belgen en er nog ruimte is om ons belevingsconcept verder uit te bouwen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze eenentwintigste winkel, in Zelzate openen en nu dus nog meer Oost-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten”, vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Zo blijven we onze fanclub verder uitbreiden. We treffen opnieuw een mooie locatie aan en hebben een fantastisch team klaar staan om klanten wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.”

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Zelzate wordt geopend door franchisenemer Danijel Vidovic, het team van Jumbo Zelzate en Frits van Eerd, Algemeen directeur Jumbo Supermarkten.

Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 3: In de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.

Fotobijschrift 4: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, belegde broodjes en eigenbereide pizza’s.

Fotobijschrift 5: Boodschappen doen bij Jumbo Ninove wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.

Fotobijschrift 6: Klanten hebben bij Jumbo Zelzate keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten. De eerste 300 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.