Beeld Tekst
Veghel, 14 juli 2021

Jumbo België opent vijfde winkel in Limburg

Jumbo opende vandaag rond 9.00 uur de deuren van haar vijfde winkel in Limburg en inmiddels de elfde in België. De nieuwste Jumbo ligt aan de Koolmijnlaan 28/1 in Heusden-Zolder. Klanten uit de omgeving van Heusden-Zolder kunnen vanaf vandaag hun winkelkar volladen met onder meer een gevarieerd barbecue-assortiment en een groot aanbod aan Belgische groenten en fruit. Daarnaast biedt Jumbo ook de beste service waarbij de klant centraal staat en het lokale team er alles aan doet om de verwachtingen te overtreffen.

Jumbo in Limburg
De gloednieuwe winkel, met een ondergrondse parkeergarage met 150 parkeerplekken, heeft een totaaloppervlakte van bijna 1.900 vierkante meter waarop het gevarieerde aanbod op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. De nieuwe winkel zorgt voor ruim 70 jobs voor mensen uit de regio. Zij vormen samen het gezellige team dat voor een warm ontvangst zorgt. “De winkel is echt prachtig geworden”, geeft filiaalmanager Hub Arends aan. “Onze klanten kunnen niet alleen op een uitgebreid gamma aan verse en smaakvolle producten rekenen, ze vinden die ook in een aangename omgeving. Bij het winkelen worden ze begeleid door een enthousiast en behulpzaam team. En niet te vergeten, ons volledige assortiment is bijzonder scherp geprijsd.”

7 Zekerheden
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat Jumbo wat het belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen maakt Jumbo uniek.

Uitgebreid assortiment
De nieuwste Jumbo biedt, net als de tien andere Jumbo winkels, een uitgebreid assortiment aan producten waar iedereen zijn gading in kan vinden. Bijvoorbeeld een brede waaier aan verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s. Bovendien is een groot deel van het assortiment van eigen bodem: Belgische kazen en beenhesp, aardbeien uit Hoogstraten en Belgische ‘Sweet Royalla’ braambessen, die Jumbo als enige retailer kan aanbieden. Ook de echte Vlaamse klassiekers zoals versbereid stoofvlees kunnen klanten er terugvinden. Nog enkele aanraders: de chateaubriand, kip aan het spit en de verse IJslandse vis. Ook is een uitgebreid assortiment aan HEMA producten terug te vinden, een collectie die mee wisselt met de seizoenen. Afrekenen doen klanten in een handomdraai bij onder meer de zelfscankassa’s.

Alles voor een geslaagde barbecue
Tevens biedt de nieuwe Jumbo winkel in Heusden-Zolder een uitgebreid gamma voor op of bij de barbecue. “Nu de zomer volop bezig is komen barbecueliefhebbers bij ons absoluut aan hun trekken”, legt Arends uit. “Klanten stellen zelf hun ideale selectie samen met verse producten voor op en bij de grill: vlees, vis, vegetarische lekkernijen en groenten. Wat sauzen betreft bieden we met de producten van Pauwels ook alle smaken aan. Het groente-assortiment omvat onder meer een uitgebreide selectie aan Belgische tomatenvariëteiten, net als de salade en vruchtgroenten. Voor de fijnproevers hebben we een uitstekende selectie roséwijnen in de rekken staan. Kortom alles om van elke barbecue een feest voor de smaakpapillen te maken.”

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat onze én, én, én formule – met de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen – ook in België de consument niet onberoerd laat. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag inmiddels onze elfde winkel in Heusden-Zolder openen en nu dus nog meer Limburgers van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten en fan maken van ons merk”, vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “We hebben hier opnieuw een mooie locatie en een fantastisch team, dat klaar staat om klanten wegwijs te maken in de winkel.” Jumbo heeft de teller zo op elf winkels in vier Belgische provincies staan, en werkt verder om haar netwerk nog te verbreden. “We hebben nog een aantal mooie nieuwe winkels die later dit jaar het voorbeeld van Jumbo Heusden-Zolder gaan volgen, waardoor steeds meer klanten deel gaan uitmaken van de Jumbo familie”, besluit Isaac.

Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo winkel in Heusden-Zolder wordt feestelijk geopend door filiaalmanager Hub Arends en het team van Jumbo Heusden-Zolder, samen met CEO Frits van Eerd.

Fotobijschrift 2: Bij Jumbo Heusden-Zolder aan de Koolmijnlaan 28/1 kunnen klanten parkeren op één van de 150 parkeerplekken in de ondergrondse parkeergarage.

Fotobijschrift 3: Bij binnenkomst worden klanten verrast door het uitgebreide gamma aan verse groenten en fruit.

Fotobijschrift 4: Bij de verskeukens kunnen klanten terecht voor onder meer verse traiteurmaaltijden en eigenbereide pizza’s.

Fotobijschrift 5: Jumbo Heusden-Zolder biedt een groot assortiment van Belgische oorsprong, waaronder verse aardbeien uit Hoogstraten.

Fotobijschrift 6: Boodschappen doen bij Jumbo Heusden-Zolder wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.

Fotobijschrift 7: De eerste 300 klanten werden verrast met een Jumbo-geel boeket.