Beeld
Veghel, 23 maart 2022

Jumbo België opent vierde winkel in West-Vlaanderen

Jumbo breidt uit in West-Vlaanderen en opende vandaag rond 9.00 uur de deuren van haar vierde winkel in West-Vlaanderen en de achttiende winkel in België. De Jumbo winkel is gevestigd in de Torhoutsesteenweg 703 in Oostende. Klanten uit Oostende en omstreken kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op nummer 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in West-Vlaanderen
De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van ruim 2150 vierkante meter en is daarmee de grootste Jumbo in België. De winkel stelt zo’n 60 mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel en het enthousiaste team dat in Oostende klaarstaat,” geeft filiaalmanager Dave Houben aan. “Zo kunnen we nog meer klanten verwennen met onze beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We kunnen niet wachten om aan onze klanten in Oostende onze lekkernijen aan te bieden. Zo kunnen ze er niet alleen terecht voor verse seizoensspecialiteiten zoals gehakt, tournedos en lentesoep maar ook andere maaltijden uit de eigen vers keukens, zoals pizza’s, gebraden kip, verse kaas- en garnaalkroketten en belegde broodjes. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Oostende voor meer dan 100% tevreden klanten.”

7 Zekerheden
De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment e´n altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving
Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Het HEMA-assortiment in Oostende is met zijn 12 meter dan ook het grootste assortiment van alle Belgische winkels. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten met een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra services draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt,” licht Dave verder toe.

Succesverhaal in België gaat verder
“We merken dat Belgen onze unieke én, én, én formule ook omarmen en er nog ruimte is om ons belevingsconcept verder uit te bouwen. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag onze achttiende, en tevens eerste winkel van dit jaar, in Oostende openen. Zo breiden we ons West-Vlaams winkelnetwerk én onze fanclub nog verder uit ,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “We hebben opnieuw een mooie locatie waar we onze fans verwelkomen. Zoals in alle andere Jumbo winkels staat er ook in Oostende weer een fantastisch team klaar om klanten te verrassen en op een veilige manier wegwijs te maken door onze verschillende assortimenten.”

Fotobijschriften
Fotobijschrift 1: De nieuwe Jumbo in Oostende wordt geopend door filiaalmanager Dave Houben en het team van Jumbo Oostende, samen met Peter Isaac, managing director Jumbo België.
Fotobijschrift 2: Bij binnenkomst worden klanten verrast door een gamma aan verse groenten en fruit.
Fotobijschrift 3: In de bakkerij kunnen klanten onder meer terecht voor het lekkerste brood van La Place.
Fotobijschrift 4: Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, kip van de warme grill en eigenbereide pizza’s.
Fotobijsschrift 5: Klanten vinden bij Jumbo Oostende onder andere ook kaas-en garnaalkroketten.
Fotobijschrift 6: Boodschappen doen bij Jumbo Oostende wordt nog leuker en gemakkelijker met het uitgebreide HEMA assortiment.
Fotobijschrift 7: Klanten hebben bij Jumbo Oostende keuze uit een fleurig aanbod aan bloemen en boeketten. De eerste 300 klanten werden daarnaast verrast met een Jumbo-geel boeket.